Youtuber Hannah Hart tegi kallimale abieluettepaneku: tahtsin näidata kui oluline ta minu jaoks on ja vastutasuks vapper olla (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannah Hart
Hannah Hart Foto: Suzi Pratt / Scanpix

Youtube'is humoorikat ja elujaatavat videoseeriat «My Drunk Kitchen» («Minu purjus köök») pidav Hannah Hart tegi oma pikaajalisele tüdruksõbrale Ellale abieluettepaneku. Vastus oli loomulikult jaatav!

Alates 2016. aastast paar olnud Hannah ja Ella on oma suhtega interneti hulluma pannud. Veel enne, kui see oli avalikuks tulnud unistasid fännid, et Hannah'st ja Ellast saaks «Hella». Nii ongi juhtunud - armastatakse teineteist ning üheskoos kasvatab paar kahte karvutut kassi - Ladyt ja Charles'i ning pulmad planeeritakse esialgu 2020. aastasse.

Abieluettepaneku tegi Hannah oma kallimale päikseloojangul Hawaiil, mis on paari jaoks eriline koht - seal veedeti üks väga tähendusrikas puhkus, avaldati teineteisele esimest korda armastust ning just seal mõistis Hannah, et Ella on tema jaoks see õige. «Ella on olnud meie suhtes see vapram pool, seega abieluettepaneku tahtsin teha ise, et näidatata talle kui oluline ta mulle on ning olla vastutasuks ka vapper.»

Varasemalt ostetud sõrmuse peitis Hannah kodus lauamängude virna taha: «Teadsin, et sinna ta ei vaata kindlasti,» naerab ta. «Samasoolistes suhetes on kõik samamoodi, kui heterosuhetes - me nutame kui kihlume, armume ja leiame inimese, kellega tahame kogu ülejäänud elu koos veeta.»

Oma Youtube'i kanalile postitatud lühikeses videos sõnab Hannah, et püüab lähiajal kihlumisest ja oma suhtest Ellaga täpsemalt rääkida. «Olen teiega jaganud palju isiklikke asju, kuid ma pole teiega jaganud kui oluline Ella minu jaoks on ja mida ma tema vastu tunnen,» lisades, et on Ella näol leidnud «selle õige».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles