Seksikad bikiinifitnessi näkid tegid FC Levadia mängijatel elu raskeks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

#1€4BIKIINIFIT projekt korraldas nii neidudele kui FC Levadia jalgpalluritele ootamatu üllatuse ja pani nad palliväljakul omavahel vastakuti. 

Selleks, et selgitada välja esimesed programmist väljalangejad korraldati üllatuskülastus FC Levadia mängijatele. Ei projektis osalejad, ega jalgpallurid ei teadnud asjast midagi, seega oli üllatus mõlemal poolel väga suur.

Naised ja jalgpallurid jagati kolmeks segagrupiks ning üheskoos tuli teha soojendus ja trenn. Üks grupp harjutas Anastasia Gavrise ja Marek Kalmuse juhendamisel fitness-poseerimist, teine grupp tegi trenni FC Levadia treeneri Rogic’i juhendamisel ja kolmandale grupile näitas Brasiiliast pärit treener Bryan Romano Farani harjutusi, mida saab lihtsalt sooritada ka kodus.

Pärast trenni said FC Levadia mängijad anda oma poolthääled ning seejärel teatati, kes peavad esimesena bikiiniprogrammist lahkuma. Vaata galeriist, kuidas ettevõtmine õnnestus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles