VIDEO Demi Lovato paar tundi enne üledoosi ohumärke ei näidanud

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato
Demi Lovato Foto: Instagram / Instagram

Laulja Demi Lovato tegi üledoosi teisipäeva hommikul, mille järel ta ka haiglasse toimetati. Nüüd on aga avalikuks saanud video 25-aastasest lauljannast vaid mõned tunnid enne tema saatusliku üledoosi.

Kui lühikest videot vaadata, siis paistab Demi Lovatoga kõik korras olevat. Video on tehtud esmaspäeva õhtul Sunset Stripil asuvas Saddle Ranchi restoranis, kus Demi ja teised tähistasid laulja taustatantsija Dani Vitale sünnipäeva, vahendas TMZ.

Videos on näha, kuidas Demi lihtsalt jõllitab sünnipäevatorti, seega on raske öelda, missuguses olekus ta seal parasjagu on. Aga ta paistab omal jõul püsti püsivat, seega ei ole tema olek halb.

TMZ on varem kirjutanud, et need inimesed, kes Demit selles restoranis nägid, ei täheldanud, et lauljanna oleks olnud narkootikumide mõju all. Pealtvaatajate sõnul naeris ja nautis ta pidu nagu kõik teised.

Demi Lovato mõned päevad enne üledoosi koos sõpradega ööklubist lahkumas.
Demi Lovato mõned päevad enne üledoosi koos sõpradega ööklubist lahkumas. Foto: Scanpix

Demi läks peale seda pidu koju ning, kui kell pool kaksteist järgmise päeva hommikul tema assistent teda vaatama läks, oli Demi saanud narkootikumidest üledoosi. 25-aastane «Skyscraper» laulja viibib siiamaani haiglas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles