Kuumad kaadrid: supermodell Winnie Harlow lõbutses sõpradega jahil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Supermodell Winnie Harlow jäi kõmupiltnike kaamerate ette Miamis, kui nautis koos sõprade lõbusõitu David Grutmani jahil.

Winnie, tema parim sõbranna Cindy Bruna ja veel neli sõbrannat lustisid «Miami kuninga» ehk Dave Grutmani jahil. 

Grutman on ärimees, kes omab paljusid Miami kõige populaarsemaid ööklubisid ja restorane. Samuti on ta tuntud oma veesõidukite kollektsiooni poolest. 

Winnie Harlow, kes sõbrannadega «Miami kuninga» jahil lõbutses, on Kanadast pärit 23-aastane modell, kes haarab tähelepanu just oma ebahariliku välimuse tõttu.

Naisterahvas kannatab vitiliigo ehk laikpigmendituse käes, mis tähendab, et naise kehal on ebaregulaarse kujuga heledad või täiesti valged laigud. Haruldane haigus esineb 1–2 protsendil elanikkonnast.  

Modellil diagnoositi vitiliigo, kui ta oli 4-aastane. Sama nahahaiguse all kannatas ka popikuningas Michael Jackson. Winniet kiustati tema naha tõttu ning seetõttu vahetas ta tihti ka koole ning kaalus väidetavalt isegi enesetappu. Lõpuks jättis ta ka keskkooli pooleli.

Tema tähelend algas saatest «Ameerika supermodell». Kohe pärast menusaadet sai temast Desiguali reklaamnägu ning tänaseks päevaks on ta igati edukas supermodell, vallutades moenädalaid- ja lavasid... ning tuleb välja, et ka Miami rikkurite jahte!

Vaata ka kelmikat galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles