FOTOD: Playboy modelli süüdistakse end ilukirurgia abil «koletiseks» muutmises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Desislava Dimitrova
Desislava Dimitrova Foto: Desislava Dimitrova/ Facebook

Playboy modell Desislava Dimitrova arvas, et rõõmustab oma sotsmeedia fänne uute piltidega, mis ta Instagrami lisas, ent reaktsioon oli hoopis vastupidine. Modelli süüdistatakse selles, et ta on ilukohendustega liiga kaugele läinud ning nii mõnedki nimetavad teda lausa «koletiseks».

Pole kahtlustki, et 29-aastane Bulgaariast pärit modell on lasknud end ilukirurgidel turgutada, ent tema viimased väidetavad ilukohendused on fännid marru ajanud. 

Fännid täheldasid, et hiljutistel fotodel on modelli nägu veelgi võltsimaks muutunud ning tema huuled on samuti tohutult suuremad. Seetõttu panevad paljud naisterahvale pahaks, et ta on ilukirurgiaga liiga kaugele läinud.

«Kuidas sulle saab selline suu meeldida?» uurib üks naise jälgijatest. Veel teinegi tunneb naise uue välimuse osas muret ning sõnab, et naisterahvas näeb nüüd välja kui «tõeline koletis».

Ent Playboy modellil on Instagramis ligi 47 000 jälgijat ning mitte kõik ei arva, et tema välimuse juures oleks midagi pahasti. Vastupidi - nende arvates näeb ta välja lausa fantastiline.

«Su huuled on hämmastavad!» kommenteerib üks naise fänn.

«Sa näed välja nagu Barbie nukk! Sa oled imeilus,» sõnab teinegi.

Veel kolmaski fänn lisab: «Sa oled ingel Maa peal.» 

Vaata pilte Playboy modellist ja anna teada, mida arvad sina? 

 

A post shared by Desi Dimitrova (@desi_playmate) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles