Video: nunnu pidžaama ostnud naine sai šoki, avastades, kui nilbed pildid seda tegelikult kaunistavad (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost: naine, kes ostis pahaaimamatult väga ebaviisaka pidžaama.
Kuvatõmmis videost: naine, kes ostis pahaaimamatult väga ebaviisaka pidžaama. Foto: Top/ Youtube

Shannon Brown on naine, kes tellis endale pahaaimatult Ann Summersi veebipoest väga ebaviisaka pidžaama komplekti, vahendab The Sun. 

Nimelt märkas Shannon alles pidžaamat kätte saades, et tema öörõivaid kaunistavad väikesed illustratsioonid seksivatest inimestest.

Näitsik jagas Twitteri vahendusel oma jahmatust, postitades sinna foto, millel ta kõnealust pidžaamat kannab. «Kui ostad Ann Summersi pidžaama, arvates, et tegemist on nunnu disainiga ning alles koju jõudes avastad, et tegelikult on sel seksivad inimesed peal,» säutsus ta.

Tuleb välja, et Shannon pole ainuke, kes naljaka pidžaama ohvriks on langenud. Mitmed teised kasutajad Twitteris tunnistavad, et olid samuti väga üllatunud, kui komplekti lähedalt nägid. 

Ann Summersi veebileht kirjeldab kelmikat pidžaamat aga nii: «Seda kaheosalist komplekti kaunistavad erinevat romantilised illustratsioonid. Ent kui vaatad hoolikalt, märkad sa midagi hoopis siivutumat!»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles