GALERII: staaride paraad ehk vaata, millistel maailmakuulsatel inimestel on täna sünnipäev

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

30. juuli paistab olevate andekate inimeste sündimise aeg, sest peale Austria märulistaari Arnold Schwarzeneggeri, kahekordse Oscari võitja Hilary Swanki ning komöödianäitleja Lisa Kudrow, peavad sünnipäeva ka mitmed teised maailma tasemel staarid.

Austria märulistaari Arnold Schwarzenegger, kes on valitud ka mitmel korral Mister Universumiks ja kes on selliste ikooniliste filmide nagu «Terminaator», «Kiskja», «Kaksikud», «Juunior» ja «Total Recall», nägu ja kangelane, saab täna 71-aastaseks.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: Michael Kovac/AFP/scanpix

USA näitleja Hilary Swank, kes võitis kaks parimat naispeaosatäitja Oscarit filmide eest «Boys Don't Cry» ja «Million Dollar Baby», saab täna 44-aastaseks.

Hilary Swank
Hilary Swank Foto: GUS RUELAS/REUTERS

Näitleja Lisa Kudrow, kes on eestlastele kõige enam tuntud Phoebe Buffay rollis komöödiasarjast «Sõbrad», saab täna 55-aastaseks.

Lisa Kudrow
Lisa Kudrow Foto: Scanpix

Näitleja Gina Rodriguez, kes on nomineeritud kolmele Kuldgloobusele telesarja «Jane the Virgini» eest, saab täna 34-aastaseks.

Gina Rodriguez
Gina Rodriguez Foto: Alberto E. Rodriguez/AFP

Näitleja Terry Crews, kes on kaasalöönud Adam Sandleri kõrval filmis «The Longest Yard» ning Andy Sambergi kõrval komöödiasarjas «Brooklyn Nine Nine», tähistab täna poolsajandi täitumist ehk ta saab 50-aastaseks.

Terry Crews
Terry Crews Foto: Scanpix

USA naisjalgpallur Hope Solo, kes seisis aastaid naistekoondise väravas, saab täna 37-aastaseks.

Hope Solo
Hope Solo Foto: Scanpix

Koomik Tom Green, kes lõi kaasa filmis «Road Trip», saab täna 47-aastaseks.

Tom Green
Tom Green Foto: Wikimedia Commons

Telenäitleja Yvonne Strahovski, kes on eestlastele tuntud sarjast «Chuck», saab täna 36-aastaseks.

Yvonne Strahovski
Yvonne Strahovski Foto: Scanpix

Briti režissöör Christopher Nolan, kes on loonud sellised meistriteosed nagu «The Prestige», «Interstellar», «Dunkirk», «Inception» ja «Pimeduse rüütli» triloogia, saab täna 48-aastaseks.

Christopher Nolan
Christopher Nolan Foto: Scanpix

Mehhiko jalgpallur Hirving Lozano, kes lõi möödunud MMil Saksamaa vastu 1-0 võiduvärava, mis viis ka lõpuks valitseva maailmameistri turniirilt väljakukkumiseni, saab täna 23-aastaseks.

Hirving Lozano
Hirving Lozano Foto: Wikimedia Commons

Austriaalia näitleja Simon Baker, kes on eestlastele tuntud telesariaalist «The Mentalist», kus ta mängis sherlockholmesilikku Patrick Jane'i, saab täna 49-aastaseks.

Simon Baker.
Simon Baker. Foto: Reuters / ScanPix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles