Palju õnne! Tantsusaate ennustusega pani täppi Agne Kallas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega esimene saade - Veronika Portsmuth ja Märt Agu
Tantsud tähtedega esimene saade - Veronika Portsmuth ja Märt Agu Foto: Jelena Rudi

Elu24 palus oma lugejatel ennustada, kes on see paarikene, kes peab lahkuma esimesena saatest «Tantsud tähtedega».  Oma ennustusega pani täppi Agne Kallas.

Vastajaid oli 300 ringis ning enim pakuti esimeseks saatest lahkujaks ärimees Jaan Tootsi elukaaslast  Kati Tootsi. Temale järgnes napilt endine kriminaalpolitseinik Andres Anvelt.

Läks siiski teisiti ja vaatajate suureks üllatuseks lahkusid esimesena hoopis Noorte Laulupeo kunstiline juht  Veronika Portsmuth ja tantsuõpetaja Märt Agu.

 

«Tantsud tähtedega» teises saates said televaatajatelt ja kohtunikelt vähim hääli Veronika ja Märt ning Andres ja Kristina.

Kohtunike edetabelit juhtisid Stig ja Karina (punkte kahes saates kokku 33), kellele järgnesid Anna ja Mairold (31), Jan ja Aleksandra (30), Getter ja Ott-Sander (30), Kati ja Marko (28), Veronika ja Märt (27), Andres ja Kristina (27) ning Ott ja Emma-Leena (25).

 
 
 
Ennustusega pani täppi Elu24 lugeja AGNE KALLAS! Palju Õnne!
 
Agne saab autasuks hinge ja keha hellitava luksusliku hoolduse Thai Rose Spa`s!
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles