Naomi Campbelli poiss-sõber tegi teatavaks beebiuudise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Campbell. 24/09/17.
Naomi Campbell. 24/09/17. Foto: Stefano Rellandini / Reuters

Naomi Campbelli peika, räppar Skepta jagas sotsiaalmeedia vahendusel rõõmusõnumit, kui postitas Instagrami ultrahelipildi. Küll aga pole kindel, kas lapse ema on Naomi Campbell või mitte, vahendab Daily Star.

Londonist pärit muusik postitas Instagrami foto, millel on näha 4D ultraheli. Skepta, kelle pärisnimi on Joseph Junior Adenuga andis pildiga teada, et saab esmakordselt isaks.

Küll aga pole pildil rohkem kedagi märgitud, jättes mehe fännid teadmatusse selle osas, kes on lapse ema. Kõnealust pilti näed SIIT!

Skepta Joseph Junior Adenuga. 23/06/2018.
Skepta Joseph Junior Adenuga. 23/06/2018. Foto: Federico Pestellini / imago/PanoramiC

Ent see ei takista mehe fänne talle kaasa elamast. «Mul on sinu üle nii hea meel!» kirjutab üks fänn.

«Elumuutus, uus peatükk. Õnnitlused,» lisab teinegi.

Kolmas küsib seevastu: «Kas see tähendab, et Naomi Campbell on rase?»

47-aastane Naomi Campbell ja 35-aastane Skepta kinnitasid oma suhet märtsis, kui poseerisid ajakirja GQ tarbeks üheskoos poolpaljalt.

Juunikuus tunnistas Skepta, et Campbell on tema arust imeline naine. «Naomi Campbell on minu lemmik kaanetüdruk.»

Vaid mõned kuud peale GQ fotosessiooni andis Campbell haruldase intervjuu, milles paljastas, et soovib väga lapsi saada, kui õige mees tema elus olemas on. Varem on naine kaalunud ka lapsendamist.

«Ma mõtlen laste saamisest kogu aeg. Aga tänu tänapäevasele teadusele arvan ma, et võin lapsi saada, millal iganes seda soovin,» rääkis Campbell ajakirjale ES Magazine. Lisades, et tema jaoks on isafiguur väga oluline, sest ei suuda end üksikvanemana ette kujutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles