Autogrammist abieluni: David Hasselhoff abiellus endast peaaegu poole noorema fännitariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Knight Rideri» staar David Hasselhoff abiellus oma 38-aastase kallima Hayley Robertsiga seitse aastat pärast seda, mil naine temalt autogrammi küsis. 

David Hasselhoff ja Hayley Roberts kihlusid kaks aastat tagasi. Oma abielu tegid nad ametlikuks Itaalias, külalisteks perering ning kõige lähedasemad sõbrad.

Paarike tutvus 2011. aastal Walesis, kui toona Debenhamsi poes töötanud Hayley mehelt autogrammi küsis. Hasselhoff viibis sel ajal Walesi pealinnas Cardiffis, sest oli briti telesaate «Britain’s Got Talent» võtetel.

David Hasselhoff ja Hayley Roberts.
David Hasselhoff ja Hayley Roberts. Foto: JMWES / Jeffrey Mayer/JTMPhotos, Int'l. / MEGA

David Hasselhoff on tunnistanud, et ootas ettepanekuga, sest muretses nende suure vanusevahe pärast. «Sa ei abiellu, kui tahad kellegagi koos elada. Sa abiellud aga, kui sa ei suuda ilma temata elada,» sõnas näitleja.

Lisades: «Nii ma tundsingi. Ootasin, kuna arvasin, et olen tema jaoks liiga vana.»

Ent Hayley sõnul teda nende 27 aastane vanusevahe ei häiri. «Ma ei taha kellestki, keda ma armastan, ilma jääda vaid sellepärast, et ma ei tea, mis kunagi hiljem saama hakkab.»

See on Hasselhoffi kolmas abielu. Näitleja on varasemalt abielus olnud Catherine Hicklandi ning Pamela Bachiga, kellega koos on tal tütred Hayley ja Taylor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles