Vahva värk: Laura esitles uue singli videot koos noorte Eesti tantsijatega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Moonwalkstudio/ Youtube

Juuli alguses veetsid 40 noort tantsijat neli päeva koos Tartu Tantsuakadeemias, et saada rohkem teada filmimaailmast ja õppida tundma muusikavideo valmimise kõiki etappe. Projekti lõpus panid noored algusest lõpuni kokku enda tehtud videoklipid Laura uuele singlile «Tõusulained».

Projekti juhendajaks oli koreograaf ning filmitegija Ruta Ronja Pakalne, kes andis noortele edasi nii teoreetilisi kui ka praktilisi teadmisi, lastes noortel siiski vabalt, vastavalt oma loodud kontseptsioonidele tegutseda.

Projektis osales noori üle kogu Eesti ning pea kõikidest suurematest tantsukoolidest.

Protsessi kõrghetk oli muidugi võttepäev Lauraga – noorte jaoks oli eriti põnev töötada nii lähedal nende armastatud lauljaga ning veenduda, et superstaarid ei ole üldse nii ülbed või uhked kui arvatakse. «Laura oli üliarmas, ta läks kõigi meie ideedega kaasa ning lisas meisse enesekindlust, et me saame hakkama. See oli kõik ääretult lõbus!» jagas oma emotsioone laagris osalenud tantsija Lisandra Leemets.

Projekt sai teoks tänu ENTÜ ning Tartu Tantsuakadeemia koostööle ning aktiivsete noorte tantsijate initsiatiivile.

«Mul on siiralt hea meel, et saime sellesse projekti noori inimesi kaasata. Ikka on nii, et koolis õpetatakse asju nö «paberil tegema», aga reaalne kogemus on ikka hoopis midagi muud,» tõdeb Põldvere omalt poolt

Vaata ka valminud videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles