Valitud paarid saavad võimaluse ööbida Hiina müüril

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Airbnb lehelt

Hiina müüri külastab iga päev üle 27 000 turisti. Sel sügisel pakutakse kaheksale õnnelikule võimalust terve öö müüril uhkes üksinduses ilma teiste turistideta veeta.

Pekingi Turismiarengu Komitee ja kodumajutuslehekülg Airbnb avavad 4.-7. septembril esmakordselt Hiina müüri huvilistele ööbimiseks, kirjutas Travel+Leisure.

Foto: Kuvatõmmis Airbnb lehelt

Öö ühel maailmaimel saavad veeta vaid neli väljavalitut koos oma kaaslastega, kuid kõigil on võimalus erilisele kogemusele kandideerida. Nimelt tuleb selleks kirjutada kuni 550 tähemärgi pikkuni kirjeldus, miks sinu arvates on oluline kultuuridevahelisi piire ületada ning kuidas kasutaksid oma aega Hiina müüril, et uusi ühendusi luua. Võitjate valimisel hinnatakse nende küsimusele vastamise oskust, originaalsust ja loomingulisust.

Lisaks unikaalsele ööbimiskogemusele müüril pakutakse neljale õnnelikule paarile päikeseloojangul õhtusööki, klassikalise muusika kontserti ning kalligraafia tundi. Võitjad viiakse veel ka kaunile matkale Hiina looduses ning Hiina müüri ajaloolane jutustab neile lähemalt paiga loost.  

Kandideerimine on avatud kõigile üle terve maailma ning võitjad lennutatakse kohale korraldajate poolt. Hiina müüril ööbimiseks saab Airbnb lehel avalduse saata 11. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles