Lady Gaga videost kuulsaks saanud 32-aastane «Zombie Boy» leiti kodust surnuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rick «Zombie Boy» Genest leiti oma kodust surnuna. 32-aastane modell saavutas laialdase kuulsuse tänu osalemisele Lady Gaga loo «Born This Way» muusikavideos.

Ametivõimud kinnitasid, et modelli surnukeha leiti kolmapäeval tema kodust Montrealist, Kanadast. Politsei ei tuvastanud mehe surnukeha juurest midagi kahtlast, mis viitaks vägivallale. 

Popstaar Lady Gaga kinnitas samuti Twitteri vahendusel kurba uudist, andes ühtlasi teada, et meesterahvas võttis endalt elu. Lady Gaga ja Rick Genest on sõbrad olnud alates 2011. aastast, mil mees tegi kaasa lauljatari muusikavideos.

Modelli rohked tätoveeringud on talle taganud ka kaks Guinnessi rekordit: üks selle eest, et tema kehal on kõige rohkem erinevate putukate tätoveeringuid (176 tükki) ja teine selle eest, et tema kehal on ka kõige rohkem luutätoveeringuid (139 tükki).

7. augustil oleks Rick «Zombie Boy» Genest tähistanud oma 33. sünnipäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles