Üledoosi teinud Demi Lovato tegi võõrutusravi osas otsuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato
Demi Lovato Foto: SCANPIX

Kuus aastat mõnuainetest vaba olnud laulja Demi Lovato tegi nädalapäevad tagasi narkootikumide üledoosi, mille järel ta haiglasse toimetati. Kuigi naise tervise parandamine võttis planeeritust rohkem aega, siis on laulja nüüdseks otsustanud võõrutusravile minna.

TMZ kirjutas, et Demi Lovato on nõustunud võõrutusravile minema ning läbirääkimised kliinikuga juba käivad.

Perele lähedal olevad allikad sõnavad, et pereliikmed on Demiga võõrutusravist rääkinud ja praegu peaks asjad korras olema. Pere viivitas ravist rääkimisega mitu päeva, kuna lauljal tekkisid üledoosist taastumisel mitmed probleemid, ja see oleks nende vahel vaid uue probleemid esile toonud.

Demi Lovato viibib ikka veel Cedars-Sinai meditsiinikeskuses, kuid allikas sõnas: «Ta on nüüd õige pea välja saamas.» Allikas lisas ka, et Demi ei saa mingit ülemineku aega, vaid läheb otse haiglast kliinikusse.

Demi Lovato vaid mõned päevad enne üledoosi ööklubist lahkumas.
Demi Lovato vaid mõned päevad enne üledoosi ööklubist lahkumas. Foto: Scanpix

Praegu pole täpselt teada, mis kliiniku kasuks pere otsustanud on, ega isegi seda, kas see on Californias või kuskil mujal.

Asi oli vahepeal nii hull, et üks Demi Lovato tiimist lubas töölt lahkuda, kui lauljanna ei oleks võõrutusravisse läinud. Nüüd seda ohtu enam ei ole ning Demi on tegemas esimesi samme taastumise suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles