Lähenemine keelatud! Hollywoodi legend pidi naise nõudmisel end märgistama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelsey Grammer
Kelsey Grammer Foto: AFP / Scanpix

Kelsey Grammer on abielus enda neljanda naise Kayte'ga, kes sooviks mehega kokku ka jääda, sest naine käskis mehel teha kubemepiirkonda tätoveeringu, et mees teda kellegi teisega ei petaks.

Kui Grammer külastas sellel nädalal Conani jutusaadet, siis avaldas ta ettevaatusabinõu, et ta enda naist ei petaks: ta lasi kubemepiirkonda tätoveerid enda naise nime.

Kelsey, kes tunnistas, et pettis oma kolmandat naist Camille'i enda praeguse naise Kayte'iga, abiellus neljandat korda 2011. aastal. Näitleja kohaselt oli tätoveering just Kayte idee, vahendas Fox News.

«Kui mul peaks kunagi tekkima tahtmine enda naist petta, siis kes iganes see inimene ka poleks, ta näeks, et see varustus on juba kellelgi poolt allkirjastatud,» selgitas Grammer.

63-aastane Kelsey avaldas hiljuti ET-le, et tema abielu Kayte'ga ei ole ideaalne ning ka neil on vahetevahel tülid.

«Mu naisel on selline komme, et ta ei lase inimesel kunagi ruumi siseneda ilma, et ka käsiks neil midagi teha,» naljatas Kelsey. «Igakord, kui keegi ruumi siseneb, mõtleb Kayte kohe välja, mida nad tegema peaksid. Ja see ajab mu lihtsalt hulluks. Ma küll püüan selgitada, et ma lihtsalt kõnnin siit mööda, kuid tema sõnab kohe vastu: «kas sa ei peaks mitte vett keema panema? Kas sa mitte ei tahtnud mulle tassi kohvi teha? Beebil on vaja mähkmeid vahetada,»» kirjeldas Kelsey Grammer oma kodust elu.

Kelsey Grammer koos Kayte'ga Kuldgloobuste ajal.
Kelsey Grammer koos Kayte'ga Kuldgloobuste ajal. Foto: Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles