Näitleja Hayden Panettiere läks lahku enda pikaaegsest kallimast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Panettiere
Hayden Panettiere Foto: BFA/Julian Mackler/BFAnyc/Sipa USA

Näitlejanna Hayden Panettiere läks lahku enda pikaaegsest kallimmast, Ukraina poksijast Vladimir Klitškost, kes on naisest 14-aastat vanem.

«Praegu on Hayden vallaline ning tema ja Vladimir kasvatavad koos Kayat. Kaya on põhiliselt koos enda isa ja tema perekonnaga Euroopas ja Floridas. Nad veedavad Haydeniga perekonna kombel koos ka aega,» sõnas paarile lähedal seisev isik väljaandele E News.

«Hayden ja Vladimir saavad omavahel kenasti läbi ja on siiamanai sõbralikes suhetes. Neil on teineteise elus tähtis roll ja nad tahavad, et see ka tulevikus nii oleks. Hayden on praegu Los Angeleses ning püüab välja mõelda, mis edasi saama hakkab,» lisas allikas MSNi vahendusel.

Hayden Panettiere ja Wladimir Klitschko veebruaris, kui nende suhe oli veel korras.
Hayden Panettiere ja Wladimir Klitschko veebruaris, kui nende suhe oli veel korras. Foto: Array / Shanice King/246paps / MEGA

Ka näitlejanna ema Lesley Vogel kinnitas uudist reedel: «Ma arvan, et tema elus on praegu mitmed muutusel käsil, aga ma arvan, et need on positiivsed muutused. Ma arvan, et ta võtab natuke aega maha. Ta on juba mitu aastat «Nashville'i» kallal töötanud. Ta peab väikese pausi tegema ja välja mõtlema, mis on tema jaoks hea ja kasulik. Ma arvan, et kõik saab kenasti korda.»

Haydeni ema kohaselt elab näitlejanna küll veel praegu endise poksijaga koos Nashville'is, kuid tegeleb hoogsalt tagasi Los Angelesse kolimisega.

Uudis paari lahkuminekust tuleb vaid mõni aeg pärast seda, kui teda nähti koos tundmatu mehega West Hollywoodis õhtust söömast ning käest kinni hoidmas.

Hayden Panettiere ja keegi tundmatu mees.
Hayden Panettiere ja keegi tundmatu mees. Foto: MASTU / Lies Angeles / MEGA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles