Elizabeth II hindab Sussexi hertsoginnat, kinkides talle sünnipäevaks nende ühisfoto

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan. Selle foto kinkis kuninganna hertsoginnale sünnipäevaks
Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan. Selle foto kinkis kuninganna hertsoginnale sünnipäevaks Foto: Danny Lawson / AP/Scanpix

Briti kuninganna Elizabeth II kinkis Sussexi hertsoginnale Meghanile ta 37. sünnipäevaks foto,  millel neid on näha koos juunis Cheshire’i visiidil.

Briti meedia teatel tähistas 4. augustil 1981 sündinud hertsoginna, kelle sünninimi on Meghan Markle, oma sünnipäeva sõprade Charlie Van Straubenzee ja Daisy Jenksi  pulmas, kus prints Harry oli isamees.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan Foto: JJGOD / MEGA/Scanpix
Charlie Van Straubenzee ja Daisy Jenks
Charlie Van Straubenzee ja Daisy Jenks Foto: JWMAL2 / James Whatling / MEGA/Scanpix

Kuningliku pere liikmetele hertsoginna Meghan pidu ei korraldanud, kuid teda peeti meeles. Üks ta õnnitlejatest oli kuninganna Elizabeth II, kes  peab Meghanist väga lugu, sest sellele viitab ta kehakeel. 

Hello Magazine’i andmetel valis kuninganna Sussexi hertsoginnale kingituseks foto, kus nad on Cheshire’is külas ja kuulavad-vaatavad koos õpilaste etteastet. Mõlemad naeravad sel fotol.

Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan. Selle foto kinkis kuninganna hertsoginnale sünnipäevaks
Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan. Selle foto kinkis kuninganna hertsoginnale sünnipäevaks Foto: Danny Lawson / AP/Scanpix

Tegemist on fotoga, mis on Briti kuningliku perekonna Instagrami leheküljel. Instagrami täiendamisega tegelevad kuninganna erasekretärid.

Buckinghami palee elu kajastavate ajakirjanike arvates on see märgilise tähendusega, et Elizabeth II just selle foto hertsoginnale kinkimiseks valis.

See foto on tehtud 14. juunil, mil hertsoginna Meghan oli esimest korda koos kuningannaga esindusülesandeid täitmas.

Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan
Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan Foto: Danny Lawson / AP/Scanpix

Meghan kandis siis heledat Givenchy klieti, mis oli lihtsa lõikega. Elizabeth II aga oli seljas erksavärviline kostüüm ja kübar. Nad täiendasid teineteist, kuid hertsoginna rõivastus ei jätnud kuninganna oma varju.

Meediasse jõudnud fotodelt oli näha, et kuninganna nautis hertsoginna seltskonda.

Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan
Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan Foto: Peter Byrne / PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti väljaannete arvates räägib Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna heast läbisaamisest see, et kuninganna kutsus Meghani üsna kiiresti pärast ta abiellumist prints Harryga endaga visiidile kaasa. Prints Harry ja Meghan Markle laulatati 19. mail Windsori lossi St. George'i kabelis.

Prints Williami abikaasa, Cambridge’i hertsoginna Catherine pidi Elizabeth II  ühisvisiidi kutset pärast oma pulma ootama kümme kuud.

Prints William ja Cambridge'i hertsoginna Catherine
Prints William ja Cambridge'i hertsoginna Catherine Foto: JWMAL2 / MEGA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles