4 instagramilooma, kelle reisid on lahedamad kui enamikul meist

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @travelingchapati

Kui enamasti jätavad koera- ja kassiomanikud oma lemmikud reisile minnes kellegi juurde hoiule, siis neil neljal loomal on õnn reisida palju vägevamalt, kui suurem osa inimestest endale võimaldada saaks. 

Bolt ja Keel

 

On the look out for dinner ? @hellobc @yourbcparks @travelnorthernbc @clippercanoes

A post shared by Bolt and Keel (@boltandkeel) on

Bolt ja Keel on kaks seikluslikku kassi, kes käivad oma omanikega kaasas nii matkamas, kajakisõidul kui ka purjetamas üle terve Kanada. Kassidel on seiklusrikkaks elustiiliks olemas nii lumemantlid, eriti tugevad kaelarihmad, päästevestid ja muu matkavarustus.

Chapati

Chapati on endine tänavakoer, kelle adopteeris 2017. aastal Ukraina paar Eugene ja Kristina. Nüüdseks on koer käinud rohkemates põnevates paikades kui enamik inimesi. 

Willow

Endine varjupaigakass Willow on koos oma omaniku Richiga viimased kolm aastat matkabussiga mööda Austraaliat ringi sõitnud ning nautinud kõiksugu põnevaid seiklusi. Üheskoos on maha sõidetud ligi 40 000 kilomeetrit. 

Aspen

Kuueaastane kuldne retriiver Aspen on pärit küll Coloradost, kuid reisib koos oma fotograafist omaniku Hunter Lawrence'iga mitmetesse kaunitesse paikadesse. Pole vaja vist mainidagi, et Aspeni reisifotod on suisa kadestamisväärsed.

Allikas: Conde Nast Traveler

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles