TOP 30: Elva räpimöllust patuse vanalinnani - Elu24 fotograafi valik nädalavahetuse kuumimatest kaadritest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel toimus üle Eesti nii palju ägedaid pidusid, millest Elu24 fotograaf valis välja kõige võimlamas hetked. Vaata, milliseid emotsioone pakkus see nädalavahetus linnamelus või festivalihoos. 

Nädalavahatuse kõige rajum pidu oli kahtelmata Eesti Hip Hop Festival Elvas. Eks iga festivali juurde kuulub tubli annus piinlikke momente, millega enamasti tuleb korraldajatel ning ametivõimudel rinda pista. 

Vaata täieliku möllugaleriid SIIT

Pühapäeval toimus Balti Jaama Turul lihatööstuse vastane meeleavaldus «Tõekuubik».

See oli rahumeelne paigalseisev meeleavaldus, mis sarnanes kunstietendusele. meeleavaldusel näidati möödujaile videosid enim levinud viisidest, kuidas loomi ekspluateeritakse, ka kohalikes farmides.

Vaata tervet galeriid SIIT

Tallinnas toimunud Ironmanil võistles teiste seas ka näitleja Raivo E. Tamm jõudis õnnelikult finišisse. Raivo kallis abikaasa Helena Merzin-Tamm oli ka publiku seas juubeldamas ja elas mehele igati kaasa.

Vaata emotsionaalset spordigaleriid SIIT

Reedel ja laupäeval toimus Põlvas juba kuuendat korda Intsikurmu Festival. Ürgses metsapargis toimus atmosfäärifestival kutsus külastajaid sisuka programmi, arvukate artistide, kunstiinstallatsioonide,  metsarestoranide ja Lastekurmuga.  

Vaata maagilist melu SIIT 

Ka igavene «Bermuuda» läbu ei jäta külmaks. Vaata, kuidas ööelu Tallinnas lokkab SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles