Pildid: Justin Bieber ja ta kihlatu pillisid pargis - mis küll juhtuda võis?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laulja Justin Bieber ja ta kihlatu Hailey Baldwin jäid hiljuti kõmupiltnike kaamerate ette rattasõidul New Yorgis, mis muutus ühel hetkel aga ootamatult emotsionaalseks.

Kas kõik on ikka korras? 

See pole veel kindel. Paarikest nähti esiti pargis, kus nad ratastega sõitmas käisid, kuniks ühel hetkel Bieberil pisarad silma tikkusid ning tema kihlatu teda lohutas. Hiljem, samal päeval rollid aga vahetusid - paarike jäi kaamerate ette ka kohvikus, kus sel korral nuttis juba Hailey ning Bieber oli lohutajaks. Hetkel pole teada, mis noored endast nii välja viis.

Mõnede väljaannete kohaselt noored lihtsalt palvetasid.

24-aastane Bieber ja 21-aastane Baldwin kihlusid 7. juulil. Väljaanne TMZ vahendab, et laulja oli isegi nii vanamoodne, et küsis Hailey isalt varasemalt luba tüdruku kätt paluda. 

«Nad ei taha pikka kihlust, nad planeerivad juba pulmapidu,» sõnas üks paari lähikondlane väljaandele People.

Siiski on palju inimesi, kelle jaoks tuli paarikese kihlus suure üllatusena, võttes arvesse, et Bieber ja Selena Gomez, kellega ta on olnud kokku-lahku suhtes alates 2010. aastast, läksid hiljuti lahku vaid viis kuud tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles