Kadunud naise isa: mu tütar on arvatavalt elus, minnes kaasa inimesega, keda ta usaldab

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mollie Tibbetts
Mollie Tibbetts Foto: / AP/Scanpix

USA meedia teatel kadus 18. juulil Iowas Brooklynis tervisejooksu teinud üliõpilane Mollie Tibbetts, kelle asukoht on seni teadmata.

Naise isa Rob Tibbetts sõnas nüüd kanalile ABC News, et ta tütar on arvatavalt elus, minnes kaasa mõne oma tuttavaga, kuid kui nad nägid, et asjasse segati politsei, ei julgenud nad endast teada anda.

Rob Tibbetts
Rob Tibbetts Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Tibbettside pere pöördus sotsiaalmeedias avalikkuse poole, et kui keegi Molliet näeb, andku tema asukohast märku.  

Kadunud naise ema Laura Calderwoodi teatel ei ole ta tütar kergeusklik ega rumal ning ta ei läheks vabatahtlikult kaasa ühegi kurjategijaga.

Laura Calderwood
Laura Calderwood Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Olen kindel, et Mollie on koos sellise isikuga, kes ei soovi talle halba. Mu tütar ei läheks kaasa mitte kellegagi, keda ta ei usalda ja kes tundub kahtlane. Samuti ma ei usu, et ta on röövitud. Arvan, et Mollie ja ta kaaslane sattusid paanikasse, kui said aru, et kõik otsivad Molliet. Nad on parajas plindris ja ei tea, kuidas olukorda lahendada,» lausus isa lootusrikkalt.

Rob Tibbettsi arvates peaks andma isikule, kellega Mollie kaasa minna võis, aega rahunemiseks, et olukord ei eskaleeruks.

20-aastane Mollie Tibbetts õpib Iowa ülikoolis psühholoogiat. Pere kogub anntuskeskkonnas raha, et maksta isikule või isikutele, kelle vihje viib Mollie leidmiseni. 6. augusti seisuga on neil koos 277 178 dollarit (umbes 240 000 eurot).

Politsei ei kahtlusta seni kedagi Mollie Tibbettsi kadumises ega ole kedagi ka ülekuulamiseks arreteerinud.

Mollie Tibbetts
Mollie Tibbetts Foto: / AP/Scanpix

Uurimine näitas, et nii Mollie vanematel kui ta kahel vennal, 21-aastasel Jake Tibbettsil ja 17-aastasel Scott Tibbettsil on tema kadumisajaks alibi. Samuti on see naise kallimal, Dalton Jackil, kes oli 18. juulil teises linnas tööl.

Enne kadumist saatis naine poiss-sõbrale Snapchatis endast foto.

Mõned Iowa Brooklyni elanikud nägid Mollie Tibbettsi välimusega naist 18. juuli õhtul jooksmas. Osa naise liikumisest jäi ka turvakaamerate lindistustele.

Mollie Tibbetts kandis joostes musta värvi jooksupükse, roosat jooksusärki ja erksavärvilisi jooksujalatseid. Tal oli ka nutikell, mis jäädvustas ta kehafunktsioone, jooksukiiruse ja läbitud kilomeetrid.

Kuna tegemist on ebatavalise kadumisjuhtumiga, siis kaasati naise otsingusse ka USA Föderaalne Juurdlusbüroo (FBI).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles