Video: aardeküti väitel leidis ta Bermuda kolmnurgas maavälise objekti (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aardekütt Darrell Miklose sõnul leidis ta Bermuda kolmnurgast mingi maavälise objekti
Aardekütt Darrell Miklose sõnul leidis ta Bermuda kolmnurgast mingi maavälise objekti Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameeriklasest aardeküti Darrell Miklose väitel leidis ta kurikuulsast bermuda kolmnurgast, mis on merelala Bermuda saare, Puerto Rico loodetipu ja Florida poolsaare lõunatipu vahel, vanu laevavrakke otsides maavälise lendobjekti, mis viitab, et meie planeeti on külastanud tulnukad.

Miklose sõnul kasutas ta merepõhja uurides salajasi kaarte, mille pani satelliidiandmetele toetudes kokku USA kosmoseagentuuri NASA endine astronaut ja ta sõber Gordon Cooper, teatab The Sun.

Darrell Miklos
Darrell Miklos Foto: Twitter.com

Cooper suri 2004. aastal Parkinsoni tõvega kaasnenud komplikatsioonide tõttu 77-aastasena.

Aardeküti teatel on ebatavaline objekt Kariibi meres Bahama saarestiku lähedal 90 meetri sügavusel.

Aardekütt Darrell Miklose leitud ebatavaline objekt
Aardekütt Darrell Miklose leitud ebatavaline objekt Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Miklos rääkis oma leiust Discovery Channeli saates «Cooper’s Treasure» sõnades, et sel objektil oli mitu väljaulatuvat osa, mis meenutavad mõnevõrra kahureid.

«Oli kohe selge, et tegemist on millegi maavälisega, sellele viitasid kuju ja detailid. Ma ei olnud varem midagi sellist näinud,» lausus aardekütt.

Aardekütt leidis kahuritega «õhulaeva», kui oli sonari abil otsimas 16. sajandi inglise meresõitja Francis Drake’i laeva.

Miklos koos oma meeskonnaliikmetega sukeldus merepõhjas olnud objekti juurde, et seda lähemalt uurida ja jäädvustada.

«Tegemist on korallidega kaetud objektiga. See tähendab, et alus sattus merre sadu, kui mitte tuhandeid aastaid tagasi,» sõnas aardekütt.

Aardekütt Darrell Miklose sõnul leidis ta Bermuda kolmnurgast mingi maavälise objekti
Aardekütt Darrell Miklose sõnul leidis ta Bermuda kolmnurgast mingi maavälise objekti Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Aardeküti sõnul on ta Bermuda kolmnurga piirkonnas märganud magentanomaalialid, mis võivad selgitada, miks selles piirkonnas on palju laevu ja lennukeid kadunuks jäänud.

Vandenõuteoreetikud ja teadlased on pakkunud välja mitmeid teooriaid, miks Bermuda kolmnurga mereala laevu ja lennukeid «neelab», kuid seni ei ole ühetgi neist suudetud lõpuni tõestada.

Bermuda kolmnurk
Bermuda kolmnurk Foto: Wikipedia.org

Miklos ja ta meeskond on aastate jooksul leidnud Kariibi merest mitmeid huvipakkuvaid vrakke ning nad tõid pinnale maadeavastaja Christoph Kolumbuse ühe laeva ankru.

«Nüüdne leid on varasematest leidudest erinev. Kindlasti ei ole see Maal valmistatud ega mingi looduse vingerpuss. Igatahes on see anomaalia huvitav, seda  tuleb edasi uurida,» teatas ameeriklane.

Bermuda kolmnurga mereala on tiheda laevaliiklusega piirkond, kus laevad liiguvad Põhja- ja Kesk-Ameerika, Euroopa ning Kariibi mere saarte vahel.

Bermuda kolmnurgas, mille üks hüüdnimedest on Saatana kolmnurk, on viimase rohkem kui 100 aasta jooksul kadunud sadu laevu ja kümneid lennukeid. Samas seostatakse seda mereala maavälise, tulnukate ja tundmatute lendavate objektidega.

Kaart, millel on näidatud paigad Bermuda kolmnurgas, kus kadusid lennukid ja laevad
Kaart, millel on näidatud paigad Bermuda kolmnurgas, kus kadusid lennukid ja laevad Foto: General / ©1999 Credit:Topham Picturepoint/Scanpix

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles