Foto: McDonaldsi burgeri seest leiti «hambad»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv: tüdruk nautimas McMuffini burgerit.
Pilt on illustreeriv: tüdruk nautimas McMuffini burgerit. Foto: TYRONE SIU / REUTERS

Jaapani McDonaldsi kiirtoidurestoranis sai 58-aastane klient ebameeldiva üllatuse osaliseks, kui leidis oma burgeri seest «hambaid meenutavaid tükke», vahendab Daily Star.

Õõvastav intsident leidis aset Lääne-Jaapanis, Kanazawa linnakeses. Väidetavalt avastas klient oma vorsti-muna McMuffini seest väikesed ja valged tükikesed, mis meenutasid talle hambaid.

FOTOT «HAMMASTEST» NÄED SIIT!

Külastaja andis sellest teada restorani töötajatele, kes koostasid raporti kohalikele terviseinspektoritele ning seejärel saadeti seitsme millimeetri suurused tükid analüüsideks laborisse.

Jaapani McDonalds vabandas kliendi ees ning lubas välja selgitada, millega tegu oli. Samuti pakuti talle, et mees saab raha tagasi.

Kiirtoitukett on lubanud välja selgitada, millisest hetkest alates valged tükid tarneahelasse sattusid ning burgeris lõpetasid. 

Kohaliku meedia sõnul imporditakse McMuffini vorstikesi USA-st, kus neid töödeldakse. Hetkel ei ole veel välja selgitatud, millega tegu oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles