Kathleen Turner: Michael Douglas, Jack Nicholson ja Warren Beatty vedasid kihla, kes neist suudab mind voodisse meelitada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Douglas ja Kathleen Turner 1989. aasta filmis «The War of the Roses»
Michael Douglas ja Kathleen Turner 1989. aasta filmis «The War of the Roses» Foto: Rights Managed / 20TH CENTURY FOX / Ronald Grant/Scanpix

Hollywoodi 1980. aastate staar Kathleen Turner avaldas, et ta meeskolleegid Michael Douglas, Jack Nicholson ja Warren Beatty vedasid kihla, et kes neist esimesena suudab ta seksima meelitada.

64-aastase Turneri sõnul üritasid need kolm meest üksteise võidu ta tähelepanu köita ja teda erinevatele sündmustele kaasa võtta, kuid ta taipas nende plaani ära, teatab mirror.co.uk.

Kathleen Turner 1981. aastal
Kathleen Turner 1981. aastal Foto: Rights Managed / THE LADD COMPANY / Ronald Grant/Scanpix

«Michael Douglas, Jack Nicholson ja Warren Beatty olid vedanud kihla, kes mu esimesena oma sängi saab. Nende eesmärk oli läbipaistev, kuid ma otsustasin kaasa mängida,» meenutas staar.

Kathleen Turner ja Michael Douglas 1985. aasta filmis «The Jewel of the Nile»
Kathleen Turner ja Michael Douglas 1985. aasta filmis «The Jewel of the Nile» Foto: Rights Managed / 20TH CENTURY FOX / Ronald Grant/Scanpix

Turner jätkas, et ühel sündmusel oli ta meelega pandud Nicholsoni kõrvale istuma ja ta oletas, millised mõtted ta lauakaaslase peas keerlevad.

Kathleen Turner ja Jack Nicholson 1985. aasta filmis «Prizzi's Honor»
Kathleen Turner ja Jack Nicholson 1985. aasta filmis «Prizzi's Honor» Foto: Rights Managed / Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

Ta ennetas Nicholsoni kätte jäämist sellega, et lahkus enne lõppu. Nicholson oli hiljem talle helistanud, et miks ta lahkus ja teatanud, et oli ta lauakaaslane.

«Mina ja sinu kaaslane? Miks keegi mulle seda ei öelnud,» teatas Turner end lolliks tehes.

Turneri sõnul suutis ta kolme meeskolleegi lõkse ennetada, kuna need oli läbinähtavad.

Näitlejanna meenutuste kohaselt oli tal nende kolme mehega nii positiivseid kui negatiivseid kogemusi, kuid ennast ära kasutada ta ei lasknud.

Kathleen Turner 1984. aastal
Kathleen Turner 1984. aastal Foto: Rights Managed / C20TH FOX / TWENTIETH CENTURY FOX/Scanpix

Turner lisas, et ta kokkupuuted veel mitme teise kaasstaariga olid üsna negatiivsed. Elizabeth Tayloriga oli tema arvates manipuleerija, Burt Reynolds oli ahistaja ja Nicholas Cage oli mats.

Kathleen Turner mängis filmides «Body Heat» (1981), «Crimes of Passion» (1984), «Romancing the Stone» (1984), «Prizzi’s Honor» (1985), «The Jewel of the Nile» (1985), «The Accidental Tourist» (1988), «The War of the Roses» (1989) ja «Serial Mom» (1994).

Michael Douglas ja Kathleen Turner 1985. aasta filmis «The Jewel of the Nile»
Michael Douglas ja Kathleen Turner 1985. aasta filmis «The Jewel of the Nile» Foto: Rights Managed / 20TH CENTURY FOX / Ronald Grant
Kathleen Turner 2017
Kathleen Turner 2017 Foto: Danny Moloshok / Reuters/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles