Arvad, et mõni sinu tuttav on päevitusega liiale läinud? Vaata neid grillkanu ja arva uuesti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Price.
Katie Price. Foto: Instagram / Instagram

Väljaanne The Sun reastas kõige humoorikamad altminemised isepruunistajate ning spreipäevitusega, mis fotodele jäädvustatud. Kui arvasid seni, et mõni sinu tuttav meenutab juba pigem grillkana, siis need pildid tõestavad, et asi võiks ka hullem olla!

Mõned inimesed unistavad kuldsest jumest ning on nõus selle nimel ka vaeva nägema. Seetõttu minnakse vahel võib-olla pisut ehk liiga kaugele ning soovitakse veelgi jumekamat olekut - isegi nii kaugele, et lõpetatakse oranžina või halvimal juhul isegi... rohelisena.

Rosie Berry ja Laura Denton isepruunistaja andis neile kuldse jume asemel hoopis rohelise jume.
Rosie Berry ja Laura Denton isepruunistaja andis neile kuldse jume asemel hoopis rohelise jume. Foto: / Caters News Agency
Jessica Clarke valis isepruunistamiseks pisut ehk liiga tumeda tooni.
Jessica Clarke valis isepruunistamiseks pisut ehk liiga tumeda tooni. Foto: Mercury Press & Media / Caters News Agency

The Suni ülevaade hõlmab aga fotosid naistest, kes on isepruunistajatega nii liiale läinud, et meenutavad pigem kaevanduses töötavaid inimesi ja ka pilte naistest, kelle nägu ei ole enam üldse kehaga sama tooni...

ROHKEM PILTE NÄED SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles