Tehke järgi: 55-aastane Brigitte Nielsen näitab uskumatut beebijärgset figuuri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigitte Nielsen.
Brigitte Nielsen. Foto: LEONHARD FOEGER / REUTERS

Taani-Itaalia modell, näitlejanna, telesaatejuht ja laulja Brigitte Nielsen raputas mõned kuud tagasi meediamaastikku, kui avalikustas, et ootas 54-aastaselt last. Nüüd šokeerib naine taas, näidates, et tema puhul pole beebikilodest mõtet rääkidagi!

Nielsen teatas maikuus lapseootusest Instagramis, mille juures olid fotod ta paisunud kõhust ja tekst «pere kasvab».

Vaid kuus nädalat tagasi andis naisterahvas taas sotsmeedia vahendusel teada, et on emaks saanud. Tütrele pandi nimeks Frida. Lapsuke kaalus sündides 2,5 kilogrammi ning oli 48 sentimeetri pikkune. 

Nüüd näitab tubli naine juba sotsmeedias oma suurepärast beebijärgset figuuri, mis võtab lausa sõnatuks. Vaata pilti:
 

 

I'm getting there... #me #brigittenielsen #afterbabybody

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Nielsen sai tuntuks 1980. aastatel kui oli ameeriklasest märulinäitleja Sylvester Stallone’i abikaasa. Paar oli abielus 1985 – 1987.

185-sentimeetrine Nielsen oli tuntud modell, kes töötas nii Armanile kui Versace’ile ning poseeris mitmel korral ajakirja Playboy jaoks.

Nielsen on olnud neli korda abielus ja tal on varasemast neli poega, kes sündisid 1980. – 1990. aastatel.

Tuntud naise praegune abikaasa on itaallane, 39-aastane filmiprodutsent Mattia Dessi, kellel varasematest kooseludest lapsi pole. Nielsen ja Dessi abiellusid 2006. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles