Räppar Kanye West läks telesaatele maksma suure summa raha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West
Kanye West Foto: USA Today Sports / REUTERS/Scanpix

USAs töötav Briti saatejuht James Corden paljastas, et kuna räppar Kanye West ei ilmunud tema saatesse lubatud ajal kohale, siis läks see talle maksma 45 000 dollarit.

James Cordeni jutusaates «The Late Late Show's» on segment, kus saatejuht mängib külalisega tõerääkimise mängu. Kumbki mängija peab vastama teise küsimusele või sööma ära midagi rõvedat.

Kui Corden seda mängu viimati mängis tõsielutäht Kris Jenneriga, siis küsis naine, miks tema väimees, Kanye West ei ole osalenud Cordeni ülipopulaarses saatesegmendis «Carpool Karaoke»? Mängust on osa võtnud sellised staarid nagu Gwen Stefani, George Clooney, Paul McCartney, Adam Levine, Chris Martin, Christina Aquilera ja paljud teised.

James Corden.
James Corden. Foto: Scanpix

Corden, kes oleks võinud küsimusele mitte vastata ja selle eest ära süüa 1000 aastane muna, sõnas: «Me oleme püüdnud! Ta on kahel korral tühistanud. Võib-olla isegi kolmel.»

39-aastane saatejuht selgitas, et West tühistas kokkusaamise ükskord ka siis, kui Corden autoga tema maja ette oli jõudnud.

«Ma olin autos, kuid selleks ajaks, mil kõne lõppes olin ma juba tema maja ees ning tema esindajad ütlesid, et tal ei ole tuju, võib-olla mõni teine kord,» rääkis Corden.

Aga selleks, et viimasel minutil tühistatud kohtumist tasa teha, saatis 41-aastane West saatejuhile kingi.

«Ta saatis mulle need imelised lilled kuubi sees ja veel paar Yeezysi (Adidase jalatsid). Kingituse peale ütlesid nii mõnedki inimesed, et see on kallis. Ma ütlesin, et võib ju olla, aga need maksid minu saatele 45 000 dollarit,» lisas Corden.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles