Laulja Paloma Faith on šokeeritud: olin oma teadvusetu beebiga kiirabis kui tuldi selfit küsima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paloma Faith. 2014.
Paloma Faith. 2014. Foto: Leon Neal / Scanpix

2016. aasta lõpus emaks saanud briti lauljanna Paloma Faith (37) on väsimatutest fännidest šokeeritud. Mitmed ei pea paljuks lauljat ka kiirabis tülitada. 

Värske ema elas üle suure ehmatuse, kui tema pisibeebi pooleks minutiks hingamise lõpetas ja teadvuse kaotas. Hädaolukorras kiirabisse tormanud ja murest murtud naine jättis lapse arstide hooleks. Lapse elu suudeti päästa ning tänaseks on kõik korras, kuid lisaks läbielatud õudusele meenutab laulja veel ka ülientusiastlikke fänne.  

«Läksin oma lapsega kiirabisse,» sõnas ta «alguses juhtub see tihti, sest sul on pidevalt tunne, et see «asi» saab surma. Ja inimesed tulevad mu juurde ka haiglas. Nad tahavad pilti või vestlust. Olen sellest tegelikult väga šokeeritud. Mu laps lõpetas kolmekümneks sekundiks hingamise ja pidin kutsuma kiirabi - minestas, kaotas teatvuse ja kõik.. Ma olen erakorralise meditsiini osakonnas ja keegi oli mind nähes järsku «Issand jumal!». See tõesti ei tundu õiglane..»

Palomal on prantsuse päritolu kallima Leyman Lahcine'iga laps, keda on otsustatud kasvatada sooneutraalselt. Ajakirjale YOU on ta öelnud: «Ma ei täpsusta, kas mul on poeg või tütar, privaatsuse tõttu. Ma tahan, et mu laps läheks tavalistesse koolidesse ning läviks väga erinevate taustadega lastega. Tahan, et ta saaks seda teha kui tavaline inimene, mitte kui kuulsuse laps.»

«Ma ei eita sugu, kuid mul pole absoluutselt mitte mingit probleemi, kui mu laps kasvab üles ning ei tunne seotust sooga, millega ta on sündinud. Minu jaoks on oluline, et neile antaks kõik võimalused olla selline inimene, kes ta olla tahab.»

Leyman Lahcine ja Paloma Faith.
Leyman Lahcine ja Paloma Faith. Foto: Can Nguyen/Capital Pictures / CAN/Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles