Seksvideoga tuntuks saanud Kim Kardashian peab vastama tütre kardetud küsimusele: emme, miks sa oled kuulus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian-West 2018.
Kim Kardashian-West 2018. Foto: HVLOS / GIOVANNI/ Scanpix

Kim Kardashiani tabas ootamatult suur kuulsus ja tähelepanu kui 2003. aastal tema ja tolleaegse kallima privaatne intiimvideo internetti lekkis. Praegu kolme lapse ema Kim pidi hiljuti vastama kardetud küsimusele, miks nende perekond kuulus on. 

Kim Kardashian on öelnud Oprah jutusaates, et kuigi tema suurejooneline karjäär ja tuntus sai alguse tänu sellele kurikuulsale videole, on see siiski tema suurim kahetsus. Senini pole täielikult selge, kas video tõesti lekkis kogemata või oli tegemist PR-trikiga. Igal juhul aitas see naise karjäärile alguse teha. «Et mu algus oli selline, pani see mind ainult rohkem pingutama ja tööd tegema, et inimesed näeksid, miline ma tegelikult olen,» sõnas ta.

Kim Kardashiani ja Kanye Westi 5-aastane tütar North esitas emale küsimuse, mida naine enda sõnul pikka aega peljanud oli. Ta teab, et ühel päeval saavad kõik tema lapsed kogu tema minevikust teada. Ometi, ei olnud ta veel sugugi valmis oma pisitütrele selgitama, miks tema ema ja perekond kuulsad on.

Kogelevana sõnas naine tütrele: «Meil on telesaade, meil on telesaade..» Mis tirtsu uudishimu täielikult rahuldas ning edasisi küsimusi ei tekkinudki. Kim võib mõnda aega taas rahulikult hingata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles