20-meetri kõrguselt sillalt alla kukkunud ja imekombel ellu jäänud tüdruku lükkas alla sõbranna (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Holgerson sillal.
Jordan Holgerson sillal. Foto: Kuvatõmmis videost

16-aastane Jordan Holgerson pääses imekombel ligi 20-meetrisest kukkumisest eluga. Sõprade filmitud videolt selgus, et tüdruku lükkas alla tema täisealine sõbranna. 

USA-s, Washingtoni osariigis Yacoltis asub supluskoht, mille kohal kõrgub ligi 20-meetrine sild, millelt alla hüppamine on keelatud. 16-aastane Jordan Holgerson külastas supluskohta koos oma sõpradega ning hulljulge ja mõtlematu teismelisena seisis silla serval, kaaludes vette hüppamist.

Internetti postitati õõvastav video, kuidas tüdruk silla serval seistes kõhklema lööb ja mitu korda valjuhäälselt väljendab, et ei soovi hüpata. Ühtäkki ilmuvad kaadrisse teise tütarlapse käed, mis Jordani ootamatult sillalt alla lükkavad. 

Kukkumine, mis arstide sõnul oleks väga suure tõenäosusega lõppeda surmaga, jättis tüdruku pikaks ajaks haiglaravile. Viis murtud ribi, õhumullid ja auk kopsus. Jordan on öelnud, et teda alla lükanud tüdruk on tema ees vabandanud, kuid see ei paranda murdunud ribisid, või vähenda valu, mida taastumise ajal taluda tuleb.

Tänaseks on selgunud, et lükkajaks oli Jordani täisealine sõbranna. Politsei on alustanud juhtunu osas uurimist, kuid ei ole täpsustanud, kuidas juhtunud käsitletakse - õnnetuse või pahatahtliku kuriteona. Viimaste uudiste andmel on Jordan lubatud kodusele ravile ning kuigi teekond taastumiseni on veel väga pikk, tuleb tänada õnne, et kõikidest võimalikest õudsatest stsenaariumitest rullus lahti just leebeim. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles