Muusikute kätš: sõbralik tögamine või ussitav kadedus? Silvia Ilves pani pilavat nalja laikinud kolleegid avalikult häbiposti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Instagram

Silvia Ilves sattus Facebooki gruppi KalambuuR üles riputatud The Ilves Sisters bändi nime tögava postituse peale ning leidis laikijate hulgast mitmeid lugupeetud kolleege. Nalja ei pidanud naine aga sugugi naljakaks ning andis vastulöögi emotsioonidest pulbitsevas postituses. 

Facebooki grupp KalambuuR koondab sõnaväänamisest tulenevat kodumaist huumorit. Puhkpillimängija, muusik Märt Metsla tegi postituse, väänates The Ilvers Sisters'i nime «The Pilves Sistersiks». Tšellist Silvia Ilves kirjutist kuigi naljakaks ei pidanud, eriti pärast seda kui postitusele reageerinute hulgast ka mitmed lugupeetud kolleegid leidis. 

Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Silvia ei pidanud paljuks oma üllatust Facebookis väljendada, kirjutades pika, emotsioonidest pulbitseva postituse: «Kas tõesti need suurepärased muusikud Marcel Johannes Kits, Märt Metsla, Kristin Müürsepp ning Rasmus Andreas Raide, kellesse siiani olen alati lugupidavalt suhtunud, kõbistavad selja taga mõnusalt naerda sedavõrd labase sõnaväänamine üle? Vahel üks väike tegu ütleb rohkem kui tuhat sõna... Näen, et postitusele positiivselt reageerinud sõbralistis olevad kolleegid on ise pühendunud klassikamuusikud, kes tõenäoliselt «kergemat muusikat mängiva» The Ilves Sisters ansambli edu peale kadedad on.»

Vaata kogu postitust:

Foto: Postitus

Kommentaarides jätkub tuline arutelu. On neid, kes peavad Silvia postitust ülereageerimiseks, kuid ka neid, kes sama seisukohta jagavad. Muusik Jürto Leet soovitas oma kommentaaris Silviale suisa meditsiinilist abi.

Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Silvia kaitseks astus välja lauljanna Sandra Nurmsalu, kirjutades: «Naljal ja naljal on vahe. On intelligentseid ja heatahtlikke nalju, nagu ka labaseid, lugupidamatuid ja irvitavaid nalju. Öelda Silviale, et sa oled vaimuhaige, kui sulle sinu kulul tehtud rumal irvitus rõõmu ei valmista, on muidugi labasuse tipp.» Mispeale eelnevalt Silviaga sõnavahetust pidanud Jürto Leek Sandra kommentaaris esitatud väidetele vastulöögid andis. 

Foto: Kuvatõmmis Facebookist

La La Ladies'i lauljanna Kethi Uibomägi peab KalambuuR-i gruppi postitatud nalja «heaks mustaks huumoriks», millele isegi naerumärgi oleks lisanud ja seda täiesti heatahtlikult, mitte negatiivsete mõtetega. 

Foto: Kuvatõmmis Facebookist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles