Ei tea, kas nutta või naerda: 28 inimest, kes ei tea, kuidas naisekeha töötab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naise keha on salapärane, aga mitte imeasi.
Naise keha on salapärane, aga mitte imeasi. Foto: TopFoto/SCANPIX

Inimkeha on kummaline ja keeruline asi. Sellepärast meile seda koolis õpetataksegi. Aga paistab, et need 28 inimest puudusid, kui naise keha tutvustati.

Väljaanne Buzzfeed pani kokku 28 inimesest koosneva nimekirja, kes jagasid internetis enda teadmiseid sellest, kuidas naise keha töötab. Või siis ei tööta.

1.

«Mitmel minu meessoost sõbral on eksiarvamus, et tupp on avaus kubemepiirkonnas, just seal, kus oleks peenis, kui tegu oleks mehega. Nad ei uskunud, et kliitor on olemas, nad arvasid, et see on lihtsalt suvaline auk. Tuleb välja, et paljud arvavad seda. Edasi, Ameerika tervishoiusüsteem!»

2.

«Mulle ütles üks tüdruk koolis, et kui nunnad annavad enda vande hakata katoliku nunnaks, siis nende menstruatsioonitsükkel peatub eluks ajaks, sest nad ei hakka kunagi lapsi saama.»

3.

«Mulle ütles üks tüüp Facebookis, et tükkis veri päevade ajal on tingitud halvast hügieenist.»

4.

«Üks mu endisest kallimatest ei teadnud, et tüdruku sisse ejakuleerimine tekitab rasedust. Ta arvas, et see toimib vaid siis kui seda väga tahta.»

5.

«Kui mu päevad hiljaks jäid, siis hakkasime mina ja mu poiss-sõber muretsema, sest me kasutasime kaitseks enamasti vaid kondoome. Ta ütles mulle, et ma järgmisel kuul enda päevad õigel ajal saaksin. Ta oli šokeeritud, kui ma ütlesin talle, et ma ei kontrolli, millal need algavad.»

Naise keha
Naise keha Foto: Caro / Scanpix

6.

«Minult küsiti: «Kui sinu munajuhad asuvad su kaelas, siis see tähendab, et suuseksi ei tohiks anda, kui kondoomi ei kasutata, eks?» See oleks tõesti nii, AGA NEED EI ASU SU KAELAS.»

7.

«Ma rääkisin ühe tüdrukuga koolis ja ta arvatavasti uskus terve elu, et naine saab vaid ühe korra rasedaks jääda, ning sa pead siis ootama ja vaatama, kas sa saad ühe, kaks või rohkem lapsi. Ta arvas, et kui sa jääd rasedaks, siis on sinu kehas üks, kaks või rohkem seemneid ning nende järgi tehakse kindlaks, kui palju lapsi sa aastate jooksul saad.»

8.

«Kui ma olin 16, siis küsis minu sõber keemiaõpetajalt, kas ta võib tualetti kasutada. Õpetaja ütles pidevalt ei, kuni tüdruk ütles, et ta arvab, et tal on päevad ja ta peab tampooni sisse panema. Õpetaja ikka keeldus ja nõudis tüdrukult vastust, miks ta ei pannud tampooni enne tundi sisse, sest ta peaks olema juba piisavalt vana teadmaks, millal tal päevad algavad. Tema arvates hakkavad naiste päevad igal kuul samal päeval. Mind üllatab, et see tüüp õpetab teadust.»

9.

«Mul oli poiss-sõber, kes arvas, et pärast sünnitust jääbki naise tupp väljaveninuks. Nagu, see on terve elu beebisuurune.»

10.

«Mul oli poiss-sõber, kes küsis, kas tampooni sisse panemine on mõnus. Ta reaalselt arvas, et ma saan sellest orgasmi.»

11.

«Kui ma olin algstaadiumis rase, siis arvas mu vend, et loode suudab mööda keha väikeste torude/juhade abil ringi reisida. See tuli päevavalgele, kui ta küsis, kas ma mõnikord tunnen loodet enda põlve juures togimas.»

Veniamin (Pjotr Skvortsov) teab, et isegi poolpaljas naise keha on saatanast.
Veniamin (Pjotr Skvortsov) teab, et isegi poolpaljas naise keha on saatanast. Foto: Kaader filmist

12.

«Kui ma käisin keskkoolis, siis kuulis üks tüüp teadusklassist mind ja minu sõpra rääkimas raseerimisest, ning ta segas meile koheselt vahele: «Miks te sellest räägite? Naised ju ei pea raseerima, kuna neil ei kasva karvu.» Ainuke asi, mida me teha saime, oli teda rumala näoga vaadata. Siis lisas üks teine tüdruk omaltpool: «Sa kindlasti arvad, et tüdrukud ei kaka ka.« See kutt jõllitas meid õudusega, selle pärast, mida ta just kuulis.»

13.

«Ükskord ütlesin ma enda parimale sõbrale, et mul on päevad. Koheselt oli tal näol segaduses pilk ja ta küsis: «Kas täna on juba 13. kuupäev?» Ma vastasin, et jah, on. Ta tõsiselt arvas, et kõikidel tüdrukutel algavad iga kuu päevad ühel ja samal päeval. Ma naersin viis minutit, mil ta mind ikka segaduses pilguga edasi vaatas.»

14.

«Üks naissoost sõber ütles mulle korda, et ta kardab, et ta ei jää rasedaks, kuna ta ei saa vaginaalsest penetratsioonist orgasmi. Ta arvas, et tema ja tema abikaasa peavad ühel ajal orgasmi saama, et viljastumine toimuks.»

15.

«Töötades telefoni seksliinil olen ma aru saanud, et paljud mehed arvavad, et suurte peenistega mehed venitavad naiste tuped välja. Kutid alustavad oma fantaasiat sellest, et nad räägivad, kuidas nende abikaasa/tüdruk tundus liige lodev olevat, ning siis hakkavad rääkima, kuidas naine pettis neid kellegagi, kellel on suurem riist. Päriselt, need asjad ei käi nii. Ma olen lapse sünnitanud. Kas see tähendab, et minu tupp on püsivalt 20-25 cm lai? Ei. Tupekanal koosneb lihaskoest ja mitte plastiliinist.»

16.

«Ma rääkisin enda sõbraga juuste lõikamisest ning ma mainisin, et ma lõikan natuke rohkem, sest ma juuksed kasvavad VÄGA kiiresti. Aga siis ta ütles, et tüdrukute juuksed ei kasva tagasi! Ning kolm inimest nõustusid temaga. NING NAD OLID KÕIK SURMTÕSISED. Mul võttis kümme minutit aega, et neid veenda, et nagu ka meeste juuksed, kasvavad ka naiste omad tagasi.»

Anne Jureni ja Annie Dorseni «Magical» vaatleb naise keha mõjuvõimu.
Anne Jureni ja Annie Dorseni «Magical» vaatleb naise keha mõjuvõimu. Foto: Simonas Švitra

17.

«Minu NAISSOOST sõber keeldus tampoone kasutamast, kuna ta ei tahtnud, et midagi blokeeriks tema emakat. Tal polnud õrna aimugi, et emakakael on omaette asi. Ta arvas, et tupp läheb kohe edasi emakaks.»

18.

«Minu kaastöötaja ütles, et sellest pole midagi, et tema poiss-sõber tema sisse tuleb, sest ta urineerib selle kõik lihtsalt hiljem välja. Mina ja minu rase töökaaslane lihtsalt jõllitasime teda täielikuks vaikuses.»

19.

«Kui ma võtsin keskkoolis kohustuslikus korras terviseõpetust, siis ütles üks tüdrukutest, et mida vanemana naine lapse saab, seda koledam laps on.»

20.

«Vaatasin telekast tavalist päevade kohta käivat reklaami, milles mainiti ka voolu tugevust ning hügieenitoodete imendumist. Selle peale hakkas minu abikaasa seletama, et sidemete suurus oleneb tupe suurusest!!!» 

21.

«Ma olen avalikult lesbi ja see on selle loo juures oluline. Ma töötasin ühe tüdrukuga mõned aastad tagasi koos ning mul hakkasid juhuslikult päevad. Ma küsisin temalt tampooni ja ta oli sellest äärmiselt segaduses. Tema vastus minu küsimusele oli: ma arvasin, et lesbidel ei ole päevasid.»

Ka Eesti naised on kindlasti pead kratsinud nende keha kohta käivate lollide küsimuste peale.
Ka Eesti naised on kindlasti pead kratsinud nende keha kohta käivate lollide küsimuste peale. Foto: woman's secret

22.

«Põhikoolis käies sõnas meie kooli medõde, et magades ei ole vaja sidemeid ega tampoone kanda, kuna horisontaalasendis olles ei ole verevoolavus kehas väga suur.»

23.

«Mu endine poiss-sõber ei mõistnud, et päevade ajal toimub «verevool» ning ta oli veelgi šokeeritum teadmisest, et naised käivad ringi tampoonid nende sees. Ta arvas, et naised peavad vaid iga paari tunni tagant vannituppa minema, tampooni sisse panema ja selle kohe välja tõmbama.»

24.

«Minu keskkooli terviseõpetaja, kes oli selline suur tüüp ja andis poistele kehalist, ütles, et kui sa teed anaalseksi, siis ujub sperma naise sees juhade abil tema tagumikust emakasse ja naine on koheselt rase. Tuleb välja, et naise kehas on seedesüsteem ühendatud paljunemisorganitega.»

25.

«Mulle öeldi, et see ei ole pärisveri, vaid lihtsalt vere värvi. Naised ei suudaks iga kuu niivõrd suurt verekaotust üle elada. Me oleksime kõik liiga haiged, et elada.»

Koolid peaksid vastumata selle eest, et nii poisid kui tüdrukud õpiksid, kuidas naise keha töötab.
Koolid peaksid vastumata selle eest, et nii poisid kui tüdrukud õpiksid, kuidas naise keha töötab. Foto: Change

26.

«Ma tundsin ühte tüüpi, kes ütles, et naised saavad kontrollida, millal nad rasedaks jäävad, võttes vastu või lükates tagasi mehe spermat.»

27.

«Ma olen kuulnud paljudelt inimestelt, eriti tüüpidelt, et naistel, kelle häbe on esileulatuv, on maganud terve hulga meestega, ning naised, kelle häbe on rohkem seespool, on puhtamad ja neil on olnud vähem partnereid. See on loll jutt. Õpetajad peaksid sellest rohkem terviseõpetuses rääkima, sest paljud naised tunnevad end tupe välimuse tõttu ebakindlalt.»

28.

«Kuulsin sellist asja: naised peavad vannis käies enda tupe kinni katma, sest muidu võib vesi sinna sisse minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles