Video: Sussexi hertsoginna Meghani ema Doria Ragland plaanib kolida Londonisse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussexi hertsoginna Meghan ja ta ema Doria Ragland
Sussexi hertsoginna Meghan ja ta ema Doria Ragland Foto: Pool / Reuters/Scanpix

Briti ja USA meedia andmetel plaanib Sussexi hertsoginna Meghani ema Doria Ragland kolida Los Angelesest Londonisse, et olla oma tütrele ja väimehele, prints Harryle lähemal.

Ragland oli Meghani päritoluperest ainus, kes osales 19. mail Windsoris toiumunud pulmas, kus abiellusid ta tütar Meghan Markle ja prints Harry.

Meghan Markle ja ta ema Doria Ragland
Meghan Markle ja ta ema Doria Ragland Foto: DARREN STAPLES / REUTERS/Scanpix

Sussexi hertsoginna pidas oma isa Thomas Markle seeniorit, poolvenda Thomas Markle juunorit ja poolõde Samantha Markle’it liiga skandaalseks, et neile kutset saata.

Thomas Markle seenior
Thomas Markle seenior Foto: RTSTU / Thorpe/MEGA/Scanpix

Prints Harry ja ta naine elavad Kensingtoni palee kõrvalhoones ning väidetavalt on Ragland juba vaadanud uue elukoha Kensingtoni piirkonda.

Doria Raglandi sõprade sõnul lõpetas ta töö Los Angelese Didi Hirschi psühholoogilise nõustamise keskuses juba mais, kuid on seni töötanud edasi joogaõpetajana.

Doria Ragland
Doria Ragland Foto: JSWOO / NWO / MEGA/Scanpix

Kinnitamata andmetel peaks Ragland end Londonis sisse seadma septembris, saades seega oma 62. sünnipäeva tähistada koos tütre ja väimehega.

«Ta on valmistunud alates maist kolimiseks Londonisse ja ta tahab sinna minna juba sel sügisel. Tal on oma tütrega väga lähedane ja ei taha seda sidet kaotada,» lausus allikas.

USA meedia teatel on Sussexi hertsoginna tüdinenud skandaalidest, mille taga on ta isa, poolvend ja -õde ning selle tõttu eemaldub ta neist.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan Foto: Joe Giddens / PA Wire/PA Images/Scanpix

«Doria Raglandile meeldib Inglismaa ja tal ei ole mitte midagi seal elamise vastu. Ta tahab olla Meghani kõrval kui tal sünnivad lapsed,» jätkas allikas.

Väidetavalt jättis Ragland Briti kuninglikule perele, eelkõige kuninganna Elizabeth II pulma ajal hea mulje ja on seetõttu perekonda omaks võetud. 

Doria Ragland ja prints Charles
Doria Ragland ja prints Charles Foto: Pool / Reuters/Scanpix

USA meedia viitas huvitavale nüansile, et Ragland elukoht on Los Angelese piirkonnas, mis kannab nime Windsor Hills.

«See oleks nagu olnud ettekuulutus, et ta tütar abiellub kuninglikku perre ja ta ise sai pulma ajal võimaluse olla külaliseks Windsori lossis,» kirjutati meedias.  

Doria Raglandi maja Los Angeleses Windsor Hillsis
Doria Raglandi maja Los Angeleses Windsor Hillsis Foto: Mike Blake / Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles