Kuninganna Elizabeth II sugulased surid raskes liiklusõnnetuses Lõuna-Aafrika Vabariigis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninganna Elizabeth II.
Kuninganna Elizabeth II. Foto: Steve Parsons/PA Wire/PA Images

Väljaanne OK! vahendab, et kuninganna Elizabeth II kaks sugulast hukkusid liiklusõnnetuse tagajärjel Lõuna-Aafrika Vabariigis, kus nad puhkusel viibisid.

53-aastane Louise Sword ja tema 13-aastane tütar Tabitha surid liiklusõnnetuses, olles teel tagasi safarist. Autos viibisid ka Louise'i abikaasa ja nende 11-aastane poeg.

Avarii juhtus KwaZulu-Natali provintsis, kus Mercedes nende autole sisse sõitis. 13-aastane Tabitha suri sündmuspaigal ning Louise viidi haiglasse, kus ta hiljem samuti suri.

Perekonna autojuht, 60-aastane naisterahvas, suri samuti sündmuskohal. Louise'i abikaasa Alistar ja nende 11-aastane poeg Benjamin viibivad hetkel kriitilise, ent stabiilse seisundiga kohalikus haiglas.

Perekond on seotud kuningliku perega, sest kuninganna  Elizabeth II nõbu, leedi Helen Taylor on abielus hukkunud Louise'i vanema venna Tim Tayloriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles