Nagu vanasti! We Love The 90s-el esinevad Nana ja S Club saatsid fännidele videotervituse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
S Club liikmed, 2018.
S Club liikmed, 2018. Foto: Kuvatõmmis videost.

​Tallinna Lauluväljakul megafestivali We Love The 90s raames esinev popgrupp S Club ja räppar Nana saatsid peosoojenduseks oma videotervitused, ning kutsusid kõiki festivalile. Staarid leidsid siiski kardinaalselt erinevad salvestusviisid oma videotervitusteks.

Saksa muusikastaar Nana töögraafik on kiire ning räppar filmis videotervituse autorooli keerates. Nana sai ülemaailmselt tuntuks oma megahitiga «Lonely» ning sellele järgnes räpisugemetega pophitte nagu «Dreams», «Let It Rain».

Popbänd S Club on tõeline oma aja pioneer, mis sai loodud Spice Girlsi manageri poolt, ning tegutses edukalt 1990ndate lõpus ja 2000ndate esimesel poolel. Nende kontol on üle kümne miljoni müüdud plaadi, lademetes edetabelite vallutajaid ja üks esimesi populaarseid reality-showsid mis tutvustas kogu maailmale milline on ühe ülimenuka popgruppi igapäevaelu.

Sel aastal neljandat korda toimuv We Love The 90s festivalil esineb terve rida suuri 1990ndate aastate muusikanimesid. Lauluväljaku panevad retrorütmides tantsima Whigfield, No Mercy, Nana, Loona, Natascha Wright - La Bouche, KLF feat Wanda Dee, S Club, Londonbeat, Twenty 4 Seven, 2 Brothers on the 4th Floor. 

Eesti esinejatest astuvad lavale Maarja-Liis Ilus, Koit Toome & Sarah, Meie Mees, Caater, Nancy, A-Rühm, Mr Happyman, Marju Länik, Astra, Estin ja Carl Danhammer.

Meenuta S Clubi ja Nana megahitte allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles