Chloe Moretz tundis suurt survet iluoperatsiooniks: lõpuks hakkasingi mõtlema, et äkki ma tõesti pole oma rindade suurusega rahul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chloe Moretz, 2018.
Chloe Moretz, 2018. Foto: Mario Anzuoni / Scanpix

Näitlejanna Chloe Moretz (21) pihib, et ühiskondlik surve muutis ta oma keha osas väga ebakindlaks ning kaalus juba 16-aastasena tõsiselt oma rindade kirurgilist suurendamist.

Noorel näitlejannal Chloe Moretzil on seljataga juba staažikas karjäär filmitööstuses. Näitlemisega alustas ta juba 2006. aastal. 16-aastal sai ta rolli filmis «Kick-Ass», kus kogus rohkesti tuntust. Filmis kantavate riiete juurde käis ka silikoontäidisega rinnahoidja. See pisiasi tekitas noores neius aga suurt ebakindlust. 

«Sedasorti pisiasjad on salakavalad. Nad panevad sind mõtlema: «Võib-olla ma polegi oma rindade suurusega rahul»,» rääkis ta. «Olen kogu elu pidanud nägema Hollywoodi. Need inimesed, kellega end võrdlesin ei ole päris.»

Chloe on oma filmikarjääri jätkamisel teinud sihikindlaid otsuseid, öeldes ära rollidest, mis on tema meelest hüperseksualiseeritud. «Ma valin rollid, millega kõige enam suhestun. Ma olen väga tugev naine.. ma ei suudaks olla pelgalt tüdruksõber. Issand jumal! Mitte mingil juhul!»

Moretzi saab juba peagi näha filmis «Miseducation Of Cameron Post» («Cameron Posti väärõpetus»), mis räägib kristlikku gei konversioonilaagrisse saadetud teismelisest tüdrukust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles