Pildid ja video: politsei eest põgenenud mees küpses kiviposti sees ära

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAs Californias Lancasteris leiti poe ilupostist surnud mees
USAs Californias Lancasteris leiti poe ilupostist surnud mees Foto: twitter.com

USAs Californias  Los Angelese eeslinnas Lancasteris asuva WinCoFoods toidupoe juures levis 11. augustil kummalist vänget lõhna, mis oli kõige tugevam poe suure kivist iluposti juures.

Poe juht kutsus torufirma, kuna ta kahtlustas, et tegemist võib olla mingi kanalisatsiooniprobleemiga, teatab CBS News.

Kui kanalisatsioonitööline oli osa posti alaosast eemaldanud, nägi ta kinga ja jalga. Siis saadi aru, et selle haisujuhtumi lahendamiseks on vaja politseid.

Kivipost, millest surnud mees leiti
Kivipost, millest surnud mees leiti Foto: twitter.com

«Selles postis oli surnud mees, kes lagunemise tõttu haises. Ta võib olla 6. augustil politsei eest põgenenud isik,» lausus politsei esindaja John Corina.

Mehe põgenemist näinud Henry Oliver sõnas, et põgenik jooksis toidupooldi ja hoone siseruumidest jõudis katusele, kuid  ta ei tea, kuidas see mees posti sisse sattus.

Uurimine näitas, et katuselt on võimalik end libistada sellesse  seest tühja posti.

«Ta vist arvas, et kui peidab end selles postis, siis pääseb eluga, kuid tema õnnetuseks ei pääsenud. Ta sai posti sisse, kuid enam ei saanud välja, jäädes sinna kinni,» lausus politseinik Corina.

Politseinik sündmuskohal
Politseinik sündmuskohal Foto: twitter.com

Mehe surma põhjus ei ole veel teada, kuid lahkamisarstide arvates võis ta saada kuumarabanduse.

«Viimasel ajal on temperatuur 38 – 40 kraadi, posti sees on see veelgi kõrgem. Seega saab öelda, et see mees küpses ära. Igatahes oli see väga karm surm,» nentis politseiuurija.

Mees oli libistanud end posti sisse jalad ees, ta seisis posti sees surnuna püsti. Mehe üks käsi oli jäänud ta seljataha, olles takistus, mille tõttu ta enam välja ei pääsenud.

Kohalik elanik Sunshine York-Hanger sõnas meediale, et mees võis posti kinni jäädes appi hüüda.

«Kuna keegi ei osanud kahtlustada, kust hääl tuleb, siis ei saadud teda aidata. Oleme kõik sellest juhtumist hämmingus,» lausus York-Hanger.

USAs Californias Lancasteris leiti poe ilupostist surnud mees
USAs Californias Lancasteris leiti poe ilupostist surnud mees Foto: twitter.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles