Melania Trump ei suuda oodata, kuniks saab Donaldist lahutada, karistades teda seni eriti kummalisel moel (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Donald Trump ja presidendi abikaasa Melania Trump.
USA president Donald Trump ja presidendi abikaasa Melania Trump. Foto: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

Trumpi endise vanemassistendi Omarosa Manigault Newmani sõnul ei suuda Melania Trump ära oodata, mil saab Donaldist lahutada ning kasutab seetõttu oma moevalikuid mehe karistamiseks, vahendab Mirror.

Omarosa Manigault Newman väidab, et Melania Trump ootab oma abikaasa ametiaja lõpuni, enne kui temast lõplikult lahutab.

Samuti kirjutab naisterahvas oma uues raamatus, et Melania on juba mõnda aega peenetundeliselt Donaldi pihta lööke andnud ja seda just oma riietusega. 

Ta toob välja ka kaks kõige šokeerivamat ja meeldejäävamat riietust, millega Melania on avalikkuse ette astunud.

Esiteks: roosa, lipsukesega õhuline pluus, mida Melania kandis pärast seda, kui Donaldi kurikuulus Access Hollywoodi video avalikkuse ette tuli. Videos on näha, kuidas Trump üritab abielunaist võrgutada ja suudelda. Samast videost pärinevad ka tema skandaalsed laused: «... Kui sa oled staar, siis nad ei pahanda su peale ja lubavad end suudelda. Võid teha mida tahes, haarata kasvõi v****t kinni. Mida iganes.»

Melania Trump. 09/10/16.
Melania Trump. 09/10/16. Foto: RICK WILKING / AFP

Teiseks: khakivärvi Zara jope kirjaga «I really don't care, do u?» (Ma tõesti ei hooli, kas sina hoolid?), mida Melania kandis, kui külastas 21. juunil USA-Mehhiko piiril Texases, McAllenis asuvat illegaalide keskust. 

USA presidendi abikaasa Melania Trump jakis kirjaga «I really don't care do u?» («Ma tõesti ei hooli, aga sina?») Washingtonis pärast Texase visiidilt naasmist.
USA presidendi abikaasa Melania Trump jakis kirjaga «I really don't care do u?» («Ma tõesti ei hooli, aga sina?») Washingtonis pärast Texase visiidilt naasmist. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / Scanpix

Samuti kirjutab Omarosa: «Vaadates seda kui tervikut, kogu tema riietusstiil on teeninud alati sama eesmärki. Ma usun, et Melania tahab oma abikaasat karistada.»

Lisades: «Minu arvates loeb Melania minuteid, millal tema abikaasa ametiaeg lõppeb, et ta saaks temast lahutada.»

44-aastane Omarosa Manigault Newman oli telesaates «Mantlipärija» väga edukas, püsides seal lausa üheksa nädalat. Hiljem, pärast saadet, tegi Trump temast Valges Majas oma vanemassistendi. 2017. aasta detsembris vallandas aga Trumpi personaliülem John Kelly naisterahva.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles