Räppar Azealia Banks kummalisest juhtumist Elon Muski villas: kondasin seal kolm päeva ihuüksinda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Azealia Banks
Azealia Banks Foto: Rich Fury / AP/Scanpix

Ameeriklannast räppar Azealia Banks avalikustas kummalise juhtumi Lõuna-Aafrika päritolu kosmosemiljardär Elon Muski ja ta kallima, kanadalannast laulja Grimesiga, kelle kodanikunimi on Claire Boucher.  

27-aastase Banksi teatel kutsusid 30-aastane Grimes ja 47-aastane Musk ta oma koju, Los Angeleses asuvasse villase, et ta saaks seal Grimesiga koostööplaane arutada, kuid Grimes ei tulnud temaga kohtuma, vaid miilustas oma kallima Muskiga, kirjutab news.com.au.

Elon Musk ja Grimes
Elon Musk ja Grimes Foto: SGSAN / ZUMAPRESS.com / MEGA/Scanpix

Banksi sõnul oli ta mitu päeva Muski villas, kus tal millestki puudust ei olnud, kuid see, kellega ta kohtuma pidi, ei ilmunud välja.

«Ma sõna otseses mõttes elasin Muski villas oodates Grimesi ilmumist. Olin seal ihuüksinda. Ma ei teadnud, kas ja millal ta tuleb. Muski majas viibimine meenutas mulle tõsiselusarjasid, milles kedagi välja hääletatakse,» kirjeldas räppar oma kogemust.

Banksi teatel ootas ta Grimesi terve nädalalõpu, kolm päeva, saades hiljem teada, et lauljanna oli koos kallima Muskiga, kelle juurest ta ei tahtnud sekundikski eemalduda.

Elon Musk ja Grimes (Claire Boucher)
Elon Musk ja Grimes (Claire Boucher) Foto: ROBYN BECK / AFP/Scanpix

«Lõpuks teatas Grimes sotsiaalmeedias, et ta on mulle broneerinud tagasilennupileti Los Angelesest New Yorki. Olin enda peale maruvihane, et ei jäänud koju New Yorki, vaid läksin Los Angelesse lootuses Grimesiga midagi kokku leppida,» kirjeldas räppar.

Azealia Banks
Azealia Banks Foto: Zacharie Scheurer / AP/Scanpix

Lõpuks muutus Banks sotsiaalmeedias juhtumit kirjeldades isiklikuks, kasutades Grimesi ja Muski kohta soolaseid sõnu.

«Kas nad tahtsid eputada oma varaga? Või olin ma neile mingisugune pantvang? Nende kutse tundus kummaline ja ma ei olnud seal teretulnud. Ma ei kavatse enam kunagi selle valge mõrraga koostööd teha,»teatas räppar.

Azealia Banks
Azealia Banks Foto: Rich Fury / AP/Scanpix

Banksi kogemust lugenute sõnul on see juhtum täiesti absurdne: tuntud räppar kondamas mööda vastuolulise miljardäri villat, valades samal ajal Instagramis oma pahameelt välja, et teda kutsunud majaomanikud ei soovinud siiski temaga kohtuda.

Banksi sõnul saabus ta Muski villasse reedel, 10. augusti hommikul ja lahkus sealt pühapäeval, 12. augusti hilisõhtul.

«Nad vist lootsid, et kirjutan Grimesile paar pala tasuta valmis ja siis viskavad nad mu lihtsalt välja. Nad vist pidasid mind lolliks ja naiivseks neegriks, justnimelt neegriks. Nii need asjad ei käi,» sõnas räppar hiljem väljaandele Business Insider.

Banksi sõnul nägi ta Muski korraks kaugemal maja otsas, arvatavalt rääkis ta telefonitsi investoritega.

«Ta tundus olevat tõmmanud saba jalgade vahele. Ta oli rääkides pinges ja näost punane. Isegi mina suudaksin Teslat paremini juhtida kui tema,» teatas tige räppar.

Elon Musk
Elon Musk Foto: RMGLE / MEGA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles