Demi Lovato üledoosi põhjustas sama narkootikum, mis tappis Prince'i

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato sai üledoosi samast ainest, mis tappis laulja Prince'i.
Demi Lovato sai üledoosi samast ainest, mis tappis laulja Prince'i. Foto: SCANPIX

Laulja Demi Lovato, kes sai üledoosi 24. juulil, oli kuus aastat kaine, kuni ta aprillis uuesti narkootikume pruukima hakkas. Nüüd on selgunud, et naise üledoosi põhjustas valuvaigisti oksükodooni ja tuimestusrohu fentanüüli segu.

TMZ kirjutas, et nende allika sõnul võttis Demi Lovato enda diileriga ühendust 24. juuli hommikul kell neli ja palus tal enda majja tulla. See oli pärast seda, kui Demi oli koos sõpradega väljas tähistamas ühe taustatantsija sünnipäeva. Diiler tuli Demi majja, kaasas kaks oksükodooni pakki, mis olid mähitud fooliumisse.

Allikate sõnul oli sellel diileril aga kombeks osta Mehhikost korralikult puhastamata narkootikume. See pakk narkootikume oli aga segatud fentanüüliga, sama narkootikumiga, mis tappis Prince'i ja Tom Petty.

Prince
Prince Foto: Star Tribune

Pärast seda, kui diileri märkas, et Demi lebab enda voodis ja hingab raskelt, jooksis ta minema. Allikate sõnul on Demi seda diilerit juba aprillikuust alates kasutanud.

Demi Lovato veetis pärast 24. juuli üledoosi kaks nädalat haiglas ning on praegu võõrutusravil. Eelmisel reedel lendasid Demi ja tema ema koos Chicagosse, kus lauljat ravis tuntud sõltuvusspetsialist.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles