Tõsielutäht Megan Barton Hansoni seksvideo lekitati internetti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Barton Hanson
Megan Barton Hanson Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti tõsielusaates «Love Island» kaasa lööv 24-aastane Megan Barton Hanson ei pelga enda seksuaalsust väljendada, seega ei ole imestada, kui ta tegi endast video, kus ta end vibraatoriga rahuldab. 

Nüüd on see video aga Pornhub lehele üles laetud ja seal on näha, kuidas naine kasutab suurt lillat vibraatorit, et end rahuldada, vahendas Metro.

Kuid internetis elavad trollid tahavad nüüd seda videot kasutades naist häbistada ning teda solvata, kuid see on neil ebaõnnestunud, sest Megan ei lase end neist häirida.

Megan Barton Hanson ei paista seksvideo lekkimisest häiritud olevat
Megan Barton Hanson ei paista seksvideo lekkimisest häiritud olevat Foto: AFP / Scanpix

Megan ärgitas inimesi, et need laseksid tal oma elu elada, kui väga paljastavad pildid ja videod laeti üles pornosaidile Pornhub.

Rääkides väljaandega «Grazia» võttis modell seda kõike huumoriga: «Ma proovin, kas ma saan selle maha võtta. Aga ma arvan, et kui inimesed on kord seda näinud, siis on nad seda näinud ja meil kõikidel on vibraator. Laske tüdrukul elada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles