Galerii: imekaunis Mila Kunis tähistab juubelit!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõukogude liidus sündinud Ameerika näitlejanna Mila Kunis saab täna 35. aastaseks.

Mila Kunis (vene keeles Милена Маркοвна Кунис, ukraina keeles Мілена Марківна Куніс; sündinud 14. augustil 1983 Tšernivtsis) on juudi päritolu USAfilminäitleja.

Mila sündis Ukrainas. Tema isa Mark oli autobaasi juhataja ja ema Elvira oli apteegi juhataja. Milal on vanem vend Mihhail.

1991 kolis perekond Los Angelesse. 9-aastaselt hakkas Mila näitlemist õppima. Varsti hakkas ta saama tööd modellina trükireklaamides ja lasterõivaste kataloogides. Esimene telereklaam, kus ta esines, reklaamis Barbie-nukke.

1994 hakkas ta mängima filmides ja teleseriaalides, algul episoodilisi rolle. 1998–2006 mängis ta üht peaosadest seriaalis «That '70s Show». Alates 2000 annab ta oma hääle seriaalis «Perepea» Meg Griffinile.

Alates 1999 on Kunis välja andnud oma muuvisid, kokku on tal neid ilmunud 6, viimane 2008. aastal. Ta on andnud hääle ka kahele videomängule (sealhulgas «Family Guy Video Game»), mõlemad aastal 2006.

Alates 2002. aastast on Kunis läbi käinud paljudest meesteajakirjade seksikate või muidu ihaldusväärsete naiste edetabelitest. Kunis ise ei ole sellele erilist tähelepanu pööranud, öeldes, et see ei ole niisugune asi, millele oma karjääri rajada.

Mila Kunis
Mila Kunis Foto: MPIFS/Capital Pictures / MPIFS/Capital Pictures

Aastast 2002 kuni 2011 oli ta suhtes filmi Üksinda kodus staari Macaulay Culkiniga. Hoolimata mitmestest kõlakatest paari abiellumise kohta nad selleni siiski ei jõudnud, kuid nad kinnitasid, et saavad ka peale lahkuminekut väga hästi läbi. Vaid mõned kuud peale lahkuminekut algasid jutud Mila suhtest Kuumad 70ndad kaasstaari Ashton Kutcheriga. Paar tunnistas oma suhet alles märtsis 2013, kui suhe oli kestnud juba peaaegu aasta.

Ajakirjandus ootas paarilt kahte uudist – kihlumist ja ühise lapse saamist. Uudised tulid, ning vaid paarikuuse vahega. 1. oktoobril 2014sünnitas Kunis tütre Wyatt Isabelle Kutcheri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles