Tsirkusemees Vaher soovib tantsusaates näha rohkem akrobaatilisi trikke

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tootsi etteastet toetanud meeskond - perekond Vaher ja kallim Jaan Toots ja tantsupartner Marko Kiigajaan.
Kati Tootsi etteastet toetanud meeskond - perekond Vaher ja kallim Jaan Toots ja tantsupartner Marko Kiigajaan. Foto: Tiit Mõtus

Kati Tootsi šõu akrobaatikanumbri taga olnud tsirkusemees Vello Vaher kiitis naise ettevõtlikust. «Rääkisime temaga alles kolmapäeval ja neljapäeval oli Arigato spordiklubis esimene proov,» rääkis mees ja kinnitas, et Kati õppis oma numbri ära uskumatult lühikese ajaga ehk vaid kolme prooviga, millest üks oli pühapäevane saatele eelnenud peaproov.

«Kui vaadata tantsusaadet, siis mul on siiralt hea meel, et üks paar otsustas midagi akrobaatilist teha. Kui me eelmiseid saateid mäletame, siis seal tegid Erki Nool ja mõned teised väga ilusaid akrobaatilisi tõsteid mitmetes numbrites. Loodan, et selle hooaja paarid nüüd koguvad ennast ja teevad mõne ilusa akrobaatilise triki,» soovitas Vello Vaher.

«No kõik ei pea lae alla ronima, aga mõne lihtsa tõstega võiks hakkama saada küll. Vähemalt minu silmis võiks nad selles suunas liikuda,» lisas mees ja tõdes, et kuigi kohtunikud võivad akrobaatika eest punkte maha võtta, siis publiku poolehoiu võidab nendega kindlasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles