«Unistuste printsessi» saatejuht Andres Peets sai kiilakalt vastu vahtimist?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Peets
Andres Peets Foto: Maksim Toome

Pealtnägija väitel sai ärimees Andres Peets laupäeva ööl kokteilibaari Lounge Butterfly sünnipäevapeol ühelt kiilaspäiselt noormehelt rusikahoobi vastu vahtimist.  Peetsi sõnul oli tegemist pullitamisega.

«Lööke oli üks, võib-olla ka kaks. Kõik käis nii ruttu,» räägib pealtnägija Õhtulehele. Peets olevat suutnud erinevalt vastasest rusikaid taltsutada ning ainult tõuganud lööjat. Meestevahelist rüselust märkas veel mitu kohalolijat, löömist nad siiski ei kinnita.

Peets ise on seika meenutades napisõnaline: «See vahejuhtum on saamas asjatult palju tähelepanu. Tegemist oli tuttavatevahelise naljaviluks tõuklemisega, millest kõrvalolijad on valesti aru saanud. Tegime joviaalses olekus nalja, millel ei olnud mingit vaenulikku eesmärki.» Ta rõhutab korduvalt, et tegu oli tõesti vaid pullitamisega.

Õhtulehe allika sõnul muljetanud Peets peo jätkudes ise, et rüselus sai alguse sellest, et ta noormehele kogemata jala peale astus. Ärimees püüdnud vabandada, ent noorsandi pahameelt see ei kahandanud. Tõuklemiseni viinud aga see, et Peets tema aadressil krõbedamat väljendit pruukis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles