«Eestimaa uhkus 2011» kutsub kangelastest teada andma!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa uhkus 2010
Eestimaa uhkus 2010 Foto: Jelena Rudi

TV3 ja EMT koostöös jõuab detsembrikuus seitsmendat korda TV3 ekraanile aasta kauneim tänugala «Eestimaa uhkus». Tänavugi on selle tänuürituse eesmärgiks tunnustada ja austada lihtsaid inimesi, kelle heateod ja õilsad ettevõtmised liigutavad meid kõiki.

«Seitsmesed uudised» ootavad vihjeid tublide kaasmaalaste kohta, kes on korda saatnud midagi kangelaslikku ja erilist või kelle südamest tulevad ettevõtmised väärivad avalikku tunnustamist ja esile tõstmist.

Infot inimeste kohta, kes on Eestimaale eeskujuks ja uhkuseks, oodatakse meiliaadressile: eestimaa@tv3.ee või telefonil 6 220 250.

Kõik vihjeid vaatab juba novembrikuus üle auväärt ühiskonnategelastest koosnev žürii, kes teeb ka esitatud kandidaatide seast lõpliku valiku. Kangelaste lood jõuavad eetrisse ka «Seitsmestes uudistes» ning kogu projekt tipneb südamliku ja särava tänugalaga, kus Eestimaa Uhkuseid austavad oma kohalolekuga avaliku elu tegelased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles