Lapseootel 26-aastane tõsielustaar leiti tänavalt surnuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surnud tõsielustaar Lyric McHenry.
Surnud tõsielustaar Lyric McHenry. Foto: Lyric McHenry/ Instagram

USA tõsielustaar ja produtsent Lyric McHenry leiti New Yorgi tänavalt surnuna, vahendab Mirror.

26-aastane Lyric McHenry, kelle üks parimad sõpru on populaarse USA tõsielusarja «Rich Kids of Beverly Hills» staar EJ Johnson, leiti Bronxi linnaosa tänavalt teisipäeva varahommikul. Naisterahvas kandis vaid pidžaamapluusi ning aluspükse. 

Väljaanne New York Daily News vahendab, et naisterahva juurest leiti kokaiini, mistõttu kahtlustab politsei esialgu uimasti üledoosi. Ametivõimud uurivad ka seda, kuidas naisterahvas tänaval lõpetas.

Surmapõhjuse teeb kindlaks lahkamine.

Politsei ei tuvastanud naise juures midagi kahtlast, mis viitaks vägivallale. Ta viidi kiirabiga haiglasse, kus ta surnuks tunnistati. «Meditsiiniekspert määrab surma põhjuse. Uurimine jätkub,» kommenteeris New Yorgi politsei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ebony/Ivory☠️

A post shared by Lyric McHenry (@lyric_leigh) on

Samuti oli naisterahvas 20 nädalat lapseootel, ent on ebaselge, kas Lyric sellest ka teadlik oli. 

Vaid mõned tunnid enne seda, kui tema surnukeha leiti, postitas naine Instagram Storysse rohkelt videosid sellest, kuidas ta oma sõprade ja õega väljas pidutses. Viimane video on filmitud umbes 3 tundi enne tema surma ning seal saadab naisterahvas kaamera suunas musisid ning meesterahvas tema kõrval sõnab: «Tal on täna sünnipäev.»

Lähedased ei ole naisterahva surma veel kommenteerinud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @mayamchenry hamps and champs ?? tonight at 9!!

A post shared by Lyric McHenry (@lyric_leigh) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles