Ameerika tantsusaates lahvatas skandaal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksim Chmerkovskiy ja Hope Solo
Maksim Chmerkovskiy ja Hope Solo Foto: SCANPIX

Ameerika tantsusaate «Dancing With The Stars» esmaspäevases osas ristasid mõõgad profitantsija Maksim Chmerkovskiy ja kohtunik Len Goodman.

Chmerkovskiy esitas koos jalgpallistaar Hope Sologa rumba, mille eest said kohtunikelt vaid 20 punkti 30st.

Goodman kritiseeris: «Hope, ma pole kunagi sinusse usku kaotanud ja ma tunnen, et sinus on väga palju, kuid millegipärast pole see välja tulnud. See on sinu halvim esitus selles saates.»

Chmerkovskiyl sai kohtunike ebajärjepidevast vastukajast villand ja kui Goodman rõhutas, et on tantsumaailmas töötanud 50 aastat, teatas tantsija, et «ehk on aeg lõpetada». Teised kohtunikud olid tantsija lugupidamatust avaldusest üllatunud.

Pärast saadet rääkis Chmerkovskiy: «Mul on kõrini. Tegelikult viskas mul üle juba ammu, kuid hoidsin end tagasi. Hope ei vääri seda.»

Chmerkovskiy on Ameerika tantsusaate üks populaarsemaid profitantsijaid, kes on saates osalenud alates selle teisest hooajast. Nüüd kardetakse, et käesolev 13. hooaeg võib jääda tema viimaseks.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles