Katrin Lust alustab uue saatega: esimest korda nägin, kuidas inimene hirmust minestas (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuht ja ajakirjanik Katrin Lust alustab uue saatega. 2018.
Saatejuht ja ajakirjanik Katrin Lust alustab uue saatega. 2018. Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Katrin Lust alustab TV3s uue saatega «Võlakütid», mis on neljaosaline sari meestest, kes tegelevad võlgade väljanõudmisega kõige raskematel juhtudel, kui inkassofirmad ja kohtutäiturid aidata ei suuda.

Lusti uue saate peategelasteks on kaks meest, kellest üks ka lusti nii-öelda põhisaatest «Kuuuurija» on läbi käinud. Need mehe on Ants Päär ja Lembitu Kitt.

Nagu «Kuuuurija» saates ka näha sai, siis on Ants Päär vana kooli karm mees, kes käib ringi nahktagi ja päikeseprillidega, hirmutades inimesi võlgu tagasi maksma. Kirjelduse järgi on ka Lembitu Kitt samasugune, kirjutas portaal Diktor.

Vaatajate ette tuuakse kokku kaheksa lugu, millest üks absurdsemaid on sellest, kuidas ühe tee-ehituse riigihanke võitis teises Eesti otsas elav kooliõpetaja. Kui talle kaameraga külla mindi, siis ta sõna otseses mõttes minestas ära.

Ants Päär
Ants Päär Foto: Kaader «Kuuuurijast»
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles