Üledoosi saanud Demi Lovato jääb mitmeks kuuks võõrutusravile

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato
Demi Lovato Foto: SCANPIX

Pärast šokeerivat intsidenti, mis saatis lauljanna kaheks nädalaks haiglasse, on tema esindajad nüüd öelnud, et Demi jääb kuudeks võõrutusravile, et enda ravile keskenduda.

25-aastane lauljanna on tühistanud mitmed tulevased tuurid, et teha enda kalendris võimalikult palju aega vabaks, et keskenduda ravimisele ning terveks saamisele, vahendas Metro

Demi sõber rääkis E! Newsile: «Demi jääb võõrutusravile mitmeks kuuks ja tahab läbi teha põhjaliku programmi, et kindlasti terveks saada.»

Allikas lisas, et Demi pole juba pikalt kellegagi suhelnud ning on viimasel ajal just endale keskendunud. Lisaks öeldi, et tema ekskallim Wilmer Valderrama on talle toeks: «Wilmer on perega ühenduses olnud ning kontrollib aeg-ajalt tema olekut. Pere tahab kindel olla, et kõik segavad faktorid Demi elust oleksid läinud, et ta saaks enda tervisele keskenduda.»

Demi Lovato ja Wilmer Valderrama
Demi Lovato ja Wilmer Valderrama Foto: Scanpix

Demi oli sunnitud tühistama septembris Mehhikos ning hiljem Lõuna-Ameerikas toimuma pidanud tuuri. Mehhiko kontserdid pidid toimuma 20. ja 22. septembril. Samuti on tühistatud Tšiilis, Argentinas ja Brasiilias toimuma pidanud kontserdid. Live Nation ja Lotus Productions soovisid Demi Lovatole praeguseks ja tulevikuks palju tervist ning loodavad teda tulevikus ikka Lõuna-Ameerikas esinemas näha.

Demi Lovato tühistas enda Lõuna-Ameerika tuuri, et oma tervisele keskenduda.
Demi Lovato tühistas enda Lõuna-Ameerika tuuri, et oma tervisele keskenduda. Foto: BEN STANSALL/AFP

Demi leiti enda kodust teadvusetuna 24. juulil, pärast mida toimetati ta kiiresti haiglasse, kuhu ta jäi kaheks nädalaks ravile.

Selle kuu alguses, mil laulja tundis enda paremini, kirjutas ta fännidele kirja, millas palus enda käitumise pärast vabandust. «Ma tahan tänada Jumalat, et ma olen elus,» kirjutas ta.

«Ja ma nüüd vajan aega, et paraneda ning oma kainusele ja ravile keskenduda. Ma jätkan võitlemist,» kirjutas ta kirja lõppu.

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles