Selgus põhjus, miks Liisu Lass Piret Järvis-Milderi koha «Terevisioonis» üle võtab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Järvis
Piret Järvis Foto: Instagram

Täna tuli avalikkuse ette, et Piret Järvis-Milder lahkub «Terevisioonist» ning tema koha võtab üle ERRi teleuudiste juht Liisu Lass. Elu24 võttis Järvis-Milderiga ühendus ning uuris, millest selline muutus.

«Liisu Lass läheb «Terevisiooni» tegema, kuna mina liitun uuest hooajast taas «Pealtnägija» meeskonnaga. Pealtnägija muutub sügisest pikemaks (50-minutiliseks) ja neil oli meeskonda täiendust vaja. Nii lihtne see ongi,» sõnab Piret Järvis-Milder Elu24-le. 

Postimehele uudist kinnitanud Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse liige Urmas Oru lisas omalt poolt, et selline plaan sündis juba kevadel. «Võime öelda, et kaks head plaani langes kokku,» märkis Oru.  Loe rohkem Postimehest!

Eesti Rahvusringhäälingu tele- ja raadioajakirjanik Liisu Lass alustas ERRi teleuudiste juhina möödunud oktoobris, misjärel leidis «Aktuaalses kaameras» aset mitu muudatust. Näiteks lasti töölt lahti armastatud telenägu Kadri Hinrikus. Mais lahkus ETVst uudisteankur Monika Tamla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles